Íme a „független-objektív”, „szakmai alapon” működő New York Times – mintha az egész lapot Kamala Harris stábja írná

2024. július 28. 22:37

A nagy nevű lapnál úgy tolják a Demokrata Párt új elnökjelöltjének szekerét, mintha nem volna holnap.

2024. július 28. 22:37
null

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Mint ismert, a New York Times néhány héttel ezelőtt szerkesztőségi cikkben kérte Joe Bident, hogy mondjon le az újabb elnökjelöltségről. Amióta aztán Kamala Harris mint új jelölt színre lépett, a lap úgy támogatja őt, mintha ez az eset meg sem történt volna.

Ezt is ajánljuk a témában

Csak néhány cím a New York Times mai címlapjáról: 

1.) Szkeptikus voltam Kamala Harris-szel kapcsolatban, de megtértem

2.) A csendes kötelék, amely Kamala Harris-t futótársaival fűzi össze

3.) Harris kampánystábja bejelentette, hogy máris összegyűjtött 200 millió dollárt

Az amerikai újság teljesen máshogy áll a republikánusokhoz, mint a demokratákhoz: előbbiekbe ott rúgnak bele, ahol csak tudnak. Íme egy eset: a Dekódoljuk J.D. Vance nacionalizmusát című véleménycikk szerzője kifejti, hogy 

nagyon sok dolog aggaszthatja az embert Vance úrral és általában a MAGA mozgalommal kapcsolatban – többek közt az általuk elvesztett választások tagadása és a jobboldai lázongások támogatására gondolok –, de a harcias üzenet bizonyos választókkal jól rezonál, különösen a munkásosztály körében”

fogalmaz a publicista.

„Vance úr egyértelműen szkeptikus az ellenőrizetlen bevándorlással és az annak nyomán létrejött kulturális változásokkal kapcsolatban – jegyzi meg egy másik helyen (nyilvánvaló rosszallással) a szerző.

„Szerencsére” nem kell az Egyesült Államokig menni, hogy a demokraták narratíváját megismerhessük, tudniillik itthon is vannak ilyen médiumok.

Aki elindítja a 444 hírportál valamelyik videóját, az jó eséllyel egy David Pressman megbízásából készült reklámvideót lesz kénytelen végignézni, ami lényegében arról szól, hogy Magyarország nem a Demokrata Párt által megkövetelt álláspontot képviseli. 

Ezt is ajánljuk a témában

Tekintve, hogy a Mandiner már megalakulása óta a véleménypluralizmus egyik alapvető platformja, talán bizony térítésmentes képzéseket kéne felajánlanunk amerikai barátainknak. Szerkesztőségünk ugyanis nagy figyelmet fordít arra, hogy mind jobb-, mind baloldali vélemények megjelenjenek a platformon.

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. július 29. 15:37
Márai Sándor: "A New York Times. Négy éve nem láttam. Nem hiányzott, de most, mikor kézbe veszem a kiló súlyú vasárnapi példányt, felárad az oldalakról az a keserű-fülledt gettószag, ami ebből az újságból – és olvasóiból, a New York-i zsidóságból – párolog…. 90% hirdetés mellett 10 % gyűlölködés, súgó-rágalmazó ellenségesség minden és mindenki ellen, ami és aki nem zsidó. Van egy zsidó összeesküvés a világban – New York ennek az összeesküvésnek a nem is titkos bunkere -, egy kegyetlen, szívós, minden nemesebb érvényesülési módszert megfertőző fajvédő, fasiszta zsidó összeesküvés, amely a kommunizmust is felhasználja eszköznek (mint a nácik) a zsidó faji uralom céljaira. A New York Times ennek a fajvédő összeesküvésnek angol nyelvű szócsöve – éppen úgy nyomtathatnák cionisták számára, héber betűkkel."
hátakkor
2024. július 29. 09:46
A 'független' Jew York Times Soros érdekeltség..
lacika-985
2024. július 29. 08:39
A mocsadék globalisták egy lapra tettek fel mindent , előbújtak rejtekhelyeikről mert azt hitték hogy mindenki térdre borul előttük és messiásként tekintenek rájuk - erre fel belefulladnak a közutálatba . Éppen ezért nagyon veszélyesek , bármit feláldoznak saját érdekeik érvényesitése céljából . Az a nagy gond hogy itt most az van kialakulóban hogy vagy ők vagy mi . Nem is kérdés hogy a sok lud disznot győz séma fog érvényesülni , de ezért nagy árat kell fizessen az emberiség - de szerintem aki megmarad annak és utódjaiknak boldog életük lesz .
catalina11
2024. július 29. 07:08
Íme a „független-objektív”, „szakmai alapon” működő New York Times – mintha az egész lapot Kamala Harris stábja írná" az írja! a zsidó Sulzberger és zsidó bandája,,,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!