Ukrán valóság: nyom nélkül eltűnt Zelenszkij tanácsadóinak a fele

2024. június 05. 08:20

Mi történhetett?

2024. június 05. 08:20

Nyitókép: TOMAS BENEDIKOVIC / AFP

Az Ukrajinszka Pravda arról ír, hogy 

eltűnt tizenhat személy az Elnöki Hivatal tanácsadóinak és vezetőinek névsoráról

 a tavalyi évhez képest. Mint írják, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csapatában a tanácsadók száma felére csökkent, az elnök elsőszámú asszisztensének posztja is megüresedett, sőt, a lap szerint megüresedett az elnökhelyettesi tanácsadói állás is. Hangsúlyozzák: 

az Elnöki Hivatal működése egyáltalán nem átlátható: annyira zárt, hogy semmit sem tudunk arról, hová tűntek ezek a személyek. 

 

 

 

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rorshock
2024. június 05. 15:48
"Volodimir" Már ezen röhögök.
Kiscsiga
2024. június 05. 15:18
Külföldön vagy a föld alatt pihennek már családostul
mars-lakó
2024. június 05. 13:28
Elkapták és besorozták őket az utcán. Már a fronton vannak...
BCMVML
2024. június 05. 11:34
A valódi kérdés az, hogy mennyi pénzt vittek el magukkal.Másrészt: a maradéknak így kétszer annyi jut a nyugati pénzeszsákból. Közben meg a hadköteles ukránok nyugodtan autózgatnak a cseppet sem alsó kategóriás vadiúj járgányaikkal Európa autópályáin. A csóró köznép meg pusztul a fronton, de tűzszünet nem kell. Ez az ukrácia. Amúgy meg az oroszokat sem ártana helyre tenni, de nem az eddigi eszközökkel. De amíg azusa meg azeju országai a fű alatt továbbra is vígan seftelnek velül, addig az az oldal sem lesz megoldva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!