Bemutatták a Victoria's Secret első transznemű angyalát

2019. augusztus 06. 09:50

Mi ez, ha nem sikertörténet?

2019. augusztus 06. 09:50

A 22 éves Valentina Sampaio volt az első transznemű modell a Vouge magazin címlapján, most ő lett a Victoria's Secret első transznemű angyala is – írja az Index. Mi ez, ha nem sikertörténet? 

Tavaly még botrány volt abból, hogy a cég marketing vezetője gúnyosan beszélt a plus size, illetve a transznemű modellekről. Bocsánatot kellett kérnie, ekkor merült fel, hogy egy transznemű angyaluk is legyen.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hirschattila
2019. augusztus 07. 11:15
Mit jelent az, hogy transznemű modell? Nőimitátor? Vagy levágatta a farkát? Egyébként akármelyik igaz a kettő közül, az az egy biztos, hogy nő nem lesz belőle soha a büdös életben. Max egy torz/csonkított férfi.
Autofocus
2019. augusztus 07. 10:29
Most már tudjuk, hogy Viktóriának az a titka hogy valójában Viktor.
I_Isti
2019. augusztus 07. 07:55
Normális férfi szerintem eddig se nézegetett női fehérneműt reklámozó pálcikanőket, ezután meg még annyira se fog... Ha még 10 év múlva sem lesz öngyilkos, akkor iszok ennek örömére egy coca-colát... :D De amikor öngyilkos lesz, vagy belehal simán valamilyen idióta lelki betegségbe, mint pl anorexia, akkor azt már nem fogja a "haladó szellemiségű" "liberális" média nagy dobra verni...
Akitlosz
2019. augusztus 06. 23:27
Miért hiszi azt egy elvileg női magazin, hogy a női olvasóik férfi buzeránsokra kíváncsiak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!