„Luke Skywalker” is Ukrajna mellé állt

2022. október 02. 10:33

„Az Erő legyen veletek” – írta támogatólag Mark Hamill.

2022. október 02. 10:33
null

Mark Hamill, a Csillagok háborúja sztárja szombaton ismét támogatásáról biztosította a háborúban álló ukrán népet. A korábban Luke Skywalkert is megformáló színész annyit írt ki ukránul a közösségi oldalára, hogy „Niech Moc będzie z Wami”, azaz

Hamill az ikonikus mondathoz egy képet is csatolt, amelyen egy, az ukrán nemzeti lobogó színeire festett X-szárnyú lázadó vadászgép néz farkasszemet orosz színeket viselő birodalmi csillagrombolók flottájával. A képen az olvasható: „Ellenállás – Álljunk ki Ukrajna mellett”.

Mint ismert, Mark Hamill pár nappal ezelőtt külön egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A színész ugyanis az ukrán hadsereget felderítő drónokkal felszerelő Army of Drones projekt nagykövetévé vált – derült ki Hamill Twitter-oldaláról.

Nyitóképen Mark Hamill, Luke Skywalker megformálója. Nyitókép: VALERIE MACON / AFP

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szélhámosok kíméljenek
2022. október 03. 12:24
Luke és főleg Landó egy tömeggyilkos, ez tudott. Egy párbeszéd a Stop Shop című filmből: "Randal Graves: Az elsőt befejezték és üzembe állították, amikor a lázadók felrobbantották. Dante Hicks: Luke csinálta, ismerd el az érdemeit! Randal Graves: A másodikban még építették, amikor felrobbantották. Dante Hicks: Lando Calrissian üdvözöltet. Randal Graves: Valami sose stimmelt nekem ezzel a másodikkal. Eddig csak sejtettem, hogy nem kóser, de nem tudtam rájönni, hogy miért. Dante Hicks: De ma már rájöttél? Randal Graves: Az első halálcsillagot a hadsereg építette. Csak a rohamcsapatok, előkelőségek, főnökök voltak rajta. Dante Hicks: Egyértelmű. Randal Graves: Amikor felrobbant nem probléma, a gonosz bűnhődött. Dante Hicks: És a másodiknál? Randal Graves: Hát a másodiknál még nem is volt kész a halál csillag. Még csak akkor építették. Dante Hicks: Na és? Randal Graves: És egy olyan hatalmas építkezés többszörösen nagyobb munkaerőt kívánt, mint amit a hadsereg adni tudott. Lefogadom, hogy külső vállalkozókat szerződtettek rá: ácsok, szerelők, tetőfedők. Dante Hicks: Nem csak birodalmiakat, erre akarsz kilyukadni? Randal Graves: Pontosan! Hogy gyorsan megépülhessen, minden munkaképes embert felfogadtak. Azt hiszed egy átlagos rohamosztagos tud budit szerelni? Azok csak ölni és parádézni tudnak. Dante Hicks: Jól van, külső vállalkozók építették. Miért zavar az téged, hogy felrobbantották? Randal Graves: Mert azok a vállalkozók, akik ott dolgoztak, mind meghaltak, pedig semmi közük sem volt a háborúhoz. Na figyelj! Bádogos vagy, egy zsíros állami megrendelést kapsz. Asszony, gyerekek otthon, a kétszintes keretes házban. Ez a kis állami megrendelés roppant sok előnnyel jár. De jönnek a baloldaliak és szétbasznak mindent a lézerükkel 3 kilométeres körzetben. Semmi bajuk veled, nincs velük politikai vitád." Kell még valamit mondanom, Ildikó? :D
Káder János
2022. október 03. 11:08
Legközelebb kinek a véleményét citálják ? Justin Bieberét ??? Elmebeteg barmok . Sean Penn is kiment Ukrajnába , egy hét múlva hazahúzta a belét , még a kocsiját is otthagyta . Azóta szava sincs ... :-))))
Nabakker
2022. október 03. 10:53
Semmi meglepő, ez mindig is egy ütődött buta senki volt!
Jason Bourne
2022. október 03. 08:51
Érdekes, hogy más szerepet nem nagyon kapott ez a színész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik