Biden Putyinnak: Ne értsen félre, a NATO-terület minden egyes centiméterét megvédjük

2022. október 01. 08:29

Putyin „nem fog megijeszteni minket” – emelte ki az amerikai elnök.

2022. október 01. 08:29
null

Joe Biden elnök arra figyelmeztette Oroszországot, hogy az Egyesült Államokat nem fogják megfélemlíteni a meggondolatlan fenyegetések, miután Vlagyimir Putyin annektálta Ukrajna négy megszállt régióját – számolt be a BBC.

 A Kreml világossá tette, hogy

az újonnan annektált régiók elleni bármilyen támadást orosz föld elleni támadásnak tekintenének,

ami a háború eszkalálódását jelzi. Biden elnök felhívta orosz kollégája figyelmét a „meggondolatlan szavaira és fenyegetéseire”, de hozzátette, hogy Putyin „nem fog megijeszteni minket”. „Amerikát és szövetségeseit nem fogják megfélemlíteni” – mondta Biden elnök a Fehér Házban.

Ezután közvetlenül az orosz elnökhöz szólt, ujjával a kamerába mutatva.

NATO-szövetségeseinkkel együtt teljes mértékben felkészültünk arra, hogy megvédjük a NATO-terület minden egyes centiméterét”

–mondta a nyugati biztonsági blokkra utalva. Hozzátette: „Putyin úr, ne értse félre, amit mondok: minden centit”.

Nyitókép: AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2023. július 06. 11:17
Putyin Bidennek: nyas gem! Ukrajna nem NATO tag. Ukrajna az USA gyarmata ahol a puccosseggű kutyájával legyilkoltatja az ukrán embereket........ Az USA a világ legaljasabb gyilkos terrorista állama! Az USA az aki keresztbe-kosba legyilkolta már az egész világot! Az USA ahol megjelenik ott háború, kín, vérontás, gyász! Az USA a világ legaljasabb hidegvérű tömeggyilkos rühes állama. Nyas.gem vén debil Biden!
Csubaka
2022. október 01. 22:20
" ...a NATO-terület minden egyes centiméterét megvédjük..." Igen! Tudjuk, látjuk Ukrajnában.... :-(
Teréz A Piréz
2022. október 01. 15:44
Akkor ráérnek még reszelgetni a körmüket a jenkik, ha NATO területet szeretnének védeni. Szólt már valaki a Világ Hülyéjének, hogy megint mellétrafált?
cinkegolyó
2022. október 01. 15:21
Cskgogy Ukrajna nem NATO tag egyelőre, remélhetően egy ideig még nem is lesz az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik