Egy 14 éves orosz lány is megtalálható az ukrán szélsőségesek halállistáján

2022. május 15. 08:25

Erre a listára korábban Orbán Viktor és Bocskor Andrea is felkerült.

2022. május 15. 08:25
null

A Mirotvorec nevű ukrán oldal azért jelölte kivégzésre még tavaly ősszel Faina Szavenkovát, mert

12 évesen az ENSZ Biztonsági Tanácsának és Emmanuel Macron francia elnöknek címzett videoüzenetében szót emelt a Donbasszban élő gyermekek védelme érdekében

– hívta fel a figyelmet a karpat.in.ua.

A szélsőségesek azzal vádolják Faina Szavenkovát, hogy a szakadár köztársaságok írószövetségének tagjaként prózaírói, dramaturgiai és esszéírói tevékenységnek álcázott ukránellenes propagandát folytat, álhíreket terjeszt az ukrán hadseregről és mindenféle oroszországi írópályázatokon vesz részt – írták.

Orbán Viktor miniszterelnök is felkerült a listára

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök is felkerült Ukrajna ellenségeinek listájára az oldalon. Mint ismert, a Mitrovorec nevű szélsőjobbos honlapot 2014-ben az után hozták létre, azután, hogy Oroszország annektálta a Krímet.

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. május 16. 22:13
Bástya elvtárs ?
kafabatka
2022. május 16. 01:53
Megsüvegelendő a kislány konok és szilárd jelleme,segítő szándéka és együttérzése! Bravó! Igazi példakép!
kispolgarigrofo
2022. május 16. 01:34
kéthónapos kisszines volna a bizonyíték a NATO generálisokra a katakombákban? Ha már non sequitur legalább egy viccet mondhattál volna vagy valami... várj, mondok én: - Vlagyimir Vlagyimirovics külföldre megy nyaralni - vámos: Your Full name please? - Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin - Date of birth, nationality please? - 1952.10.07, Russian - occupation? - no no, just visiting!
Zoltzo
2022. május 15. 22:10
A balliberált propagandisták nem értik, miért is nem imádja mindenki az ukránjaikat, Hát többek között ezért,......... meg a pofátlan, arrogáns, követelőző főbohócaikért.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik