Ceglédi: Komoly hibája az előválasztási processzusnak, hogy Bangóné ügye nem derült ki még akkor

2022. január 23. 14:14
„Sosem tudjuk meg, hogy rosszindulatból vagy kishitűségből lódított magának ilyen diplomát, de egyáltalán nem kellett volna” – fogalmaz a politikai elemző.

Amint arról korábban lapunk beszámolt, kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót. Bangóné nem válaszolt a diplomáját érintő kérdésekre, volt pártja lényegében elismerte, hogy „iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt”.

„Az a történet kisszerűségében is drámai, tragikomikus, hogy semmi szüksége nem volt, nem lett volna erre a jelek szerint csak bekamuzott végzettségre” – kommentálta az esetet Ceglédi Zoltán Facebook-oldalán. Az elemző szerint komoly hibája az előválasztási processzusnak, hogy ez nem derült ki még akkor.

Javasolnék egy körlevelet minden ellenzéki párt minden belső hálózatán, hogy akinek kell, az most úgymond frissítse a végzettségéről szóló adatokat minden lehetséges helyen

– zárta bejegyzését Ceglédi.

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

Kép forrása: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

 

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Figyu Ceglédikém!

Ahol egy dr. Czeglédy átment a szűrőn (etikai nyilatkozat meg minden), és még nyert is, és egy ilyen köztörvényes csaló politikusbűnöző lesz a Moslék jelöltje... ott egy Bangóné nem tétel.

KARÁCSONY?!?
A nem létező phd-jével?

Komoly?
Egy hetr még 1,3 volt, ezek szerint tovább javultak az esélyei a bukik szerint.

Amúgy még egy szempont: Bangóné ugye élő egyenes adásban LEPATKÁNYOZTA a fideszes szavazókat. Az ugye teljesen oké volt a szocik szerint - most meg megválnak tőle.

A parlamenti rendszernek komoly hibája, hogy nem derült ki parlamenti tagsága előtt.
Az illiberális rendszer minden csalót beenged parlamenti padsorai közé. Hol az EU?

Akkor kellett volna kizárni, amikor patkányozott. Ceglédi akkor megszólalt? Elítélte?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés