Duterte: Megölöm azokat, akik az országot pusztítják!

2021. július 26. 16:37
Rodrigo Duterte, hétfőn kijelentette, hogy „meg fog ölni mindenkit, aki az ország és a fiatalság elpusztítására tör”, s egyúttal hangsúlyozta, hogy a kábítószerek elleni küzdelem még nem ért véget.

Parlamenti beszédében Duterte közölte: amikor ígéretet tett arra, hogy 2016-os hivatalba lépését követően fél éven belül felszámolja a kábítószereket, még nem volt tisztában a probléma kiterjedtségével. „Nem tudtam, hogy a saját kormányom ellen is harcolok” – húzta alá az elnök csaknem háromórás beszédében, amelynek során megjegyezte, egyes esetekben rendőrök is érintettek voltak a kábítószer-kereskedelemben.

„Még hosszú út áll előttünk a drogterjesztéssel szembeni harcunk során” – mondta. „Ez a probléma évtizedek óta kísérti országunkat, s családokat tett tönkre, lezüllesztette társadalmunk erkölcsi tartását” – jelentette ki. „Őszinte leszek, sosem tagadom le, és ezt nyugodtan fel is jegyezhetik, meg fogom ölni azokat, akik az országomat pusztítják. És ti, akik az országom fiataljait pusztítjátok: titeket is meg foglak ölni” – fogalmazott a 76 éves elnök. „Megöllek titeket, mert szeretem a hazámat” – tette hozzá.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Elnöki fotószolgálat/King Rodriguez

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Őszinte leszek, sosem tagadom le, és ezt nyugodtan fel is jegyezhetik, meg fogom ölni azokat, akik az országomat pusztítják. És ti, akik az országom fiataljait pusztítjátok: titeket is meg foglak ölni”. „Megöllek titeket, mert szeretem a hazámat”.

Ettől szebb hitvallás nem létezik.
Európa is át fogja ezt venni, csak az a kérdés:
még időben teszi-e...
Ha a rombolók nem lesznek kiirtva,
akkor a rombolók irtják ki Európát!
Mindkettő nem maradhat.
Az elfajzott zsidó harc a keresztények kiirtására 2000 éve tart.
És nagyon úgy néz ki, döntő fázishoz érkeztünk, minden genderfluidizmus-pornográfia-média-művészetzüllés, egyetemek lezüllesztése estébék:
ERRE, KIZÁRÓLAG ERRE MUTAT, EZT TÁMASZTJA ALÁ.
A világot FELFOGHATATLAN SPEKULATÍV TŐKÉVEL. - amelyek bankikönyvileg hitelesre könyveltek - egy genetikaliag BETEG, ÖNMAGÁT FELFEDNI NEM AKARÓ TÖRZS irányítja, amely pénze mozgatásával, nagyrészt felfogadott-zsarolt keresztényekkel végezteti a keresztény fehér Európa kiirtását.
Itt tartunk ma.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés