Fekete-Győr orbáni rendőrállamról beszél a megfigyelési ügy kapcsán

2021. július 19. 09:34

Orbán Viktor tényleg rendőrállamot épít – állítja a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

2021. július 19. 09:34

Amint arról korábban beszámoltunk, állítólag izraeli kémszoftverrel figyeltek meg magyar közszereplőket. Egy kiszivárgott anyag szerint a Pegasus nevű kémprogrammal megfigyelték Varga Zoltán milliárdos médiamágnást és Simicska Lajos fiát is. 

A Direkt36 állítása szerint több ismert magyar közéleti személyiséget is megfigyeltek egy NSO nevű izraeli cég mobiltelefonok feltörésére és lehallgatására kifejlesztett kémprogramjával, mint írják, egy kiszivárgott listán világszerte 50 ezer célszemély telefonszáma szerepel.

„Ellenzékieket és újságírókat figyeltet meg és hallgat le a kormány!” – állítja Fekete-Győr András Facebook-oldalán, majd hozzáteszi: „Elképesztő történet, de legalább bizonyítékokkal is megerősíti, amit azért mindenki gondolt: Orbán Viktor tényleg rendőrállamot épít.”

Az ügy kapcsán egyébként Stummer János (Jobbik), Molnár Zsolt (MSZP) és Ungár Péter (LMP) ellenzéki politikusok rendkívüli nemzetbiztonsági bizottsági ülést kezdeményeznek. „Annyira paranoiássá vált már (Orbán Viktor), hogy képes bármely állampolgárának telefonjára kémszoftvert telepíteni” – zárta bejegyzését Fekete-Győr.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pindos
2021. július 19. 11:40
A napelem,mint atomerőmű valamint a világforradalom kirobbantása után most lett egy kis időd magaddal foglalkozni"a' la hockey' sportágban.Annyit azért látatlanban tudhatok fényes elmédről,ha az izraeliek-vagy bárki más-neked árulják el a kémprogram létezését,akkor rögtön tökön szúrják magukat,valamint beutaltatják magukat oda,ahol neked is van ágyad.
Berecskereki
2021. július 19. 11:11
Mivel nincsenek közvetlen bizonyítékok, hogy a megfigyelések, lehallgatások egyes országokban a kormányok megrendelésére történt még az is feltételezhető, hogy valamilyen más szervezet végezte, végeztette. A cél az lehetne, hogy lejárassák, megbuktassák azokat a kormányokat, amelyek számukra nem megfelelőek. Minden esetre indokolt lenne az ügy kivizsgálása és annak megállapítása, hogy ki/kik állnak a lehallgatási ,,botrány,, mögött. Továbbá milyen célzattal történt. Amíg erre egyértelmű válasz nem adható, csak feltételezgetések vannak, addig szerintem kacsa az egész. Egyébként számomra az is gyanús, hogy ebben az oknyomozásban kik vettek részt. Főleg ha figyelembe vesszük a hátterüket, támogatóikat. Néhány idézet: ,,A kutatás szerint közvetett bizonyítékok vannak arra, hogy a megfigyelések mögött a magyar állami szervek állnak.,, https://hvg.hu/itthon/20210718_lehallgatas_botrany_direkt36_MTI ,,A kutatás alapját egy 50 ezer telefonszámot tartalmazó adatbázis képezte, amelyhez a Forbidden Stories nevű tényfeltáró újságírói hálózat és az Amnesty International jogvédő szervezet jutott hozzá. A nemzetközi tényfeltáró csapat birtokába jutott adatokból nem derült ki egyértelműen, hogy ki vetett be a kémszoftvert, azonban a lap szerint több körülmény is arra utal, hogy a magyar hatóságok használták a programot magyar célpontok ellen.,, https://hvg.hu/itthon/20210718_Direkt36_nso_pegasus_kemprogram_simicska_varga_chikan Még kapcsolódó cikk: https://forbes.hu/uzlet/kormany_megfigyeles_ujsagiro_vallalkozo_pegasus/
olajfa1
2021. július 19. 10:49
Nem Orbán hozatott Magyarországra KÜLFÖLDI HAZUGSÁGVIZSGÁLÓ "SZAKEMBEREKET" A TITKOSSZOLGÁK ELLENŐRZÉSÉNEK A CÉLJÁBÓL! Na ott keresd a "RENDŐR ÁLLAMOT"... meg a "HAZAÁRULÁST"!!!!!!!!...
Google
2021. július 19. 10:37
Varga Zoltán médiamágnást megfigyelték? Kik? (Nem is beszélve Simicska Ádámról..., aki mit is mondott: centinként vágják le az ellenségeik ezt meg azát.) Fenyő Jánost pedig megölték. Micsoda különbség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik