Hadházy: A Jobbiknak Zuglóban most nem sikerült jól választani

2021. június 10. 20:46
A politikus szerint az is lehet, hogy a Jobbik úgy alkudozik, mint egy rossz kofa.

„Az előválasztás során olyan jelölteket támogatunk, akik a legalkalmasabbak, és a legnagyobb eséllyel győzhetik le 2022-ben a Fidesz jelöltjét. Ez alól Zugló sem kivétel. Tóth Csabának, a Magyar Szocialista Párt jelöltjének ez már kétszer sikerült, méghozzá komoly előnnyel” – írta ki hivatalos oldalán a Jobbik Magyarországért Mozgalom, amely Karácsony Gergelyhez hasonlóan Tóth Csabát támogatja az előválasztáson Hadházy Ákossal szemben

Fekete-Győr András keményen kifakadt a döntés ellen

„Egy olyan embert, aki meg sem szólalt a helyi parkolási maffia kapcsán, hiába volt ezzel hónapokig tele a sajtó.

Egy olyan embert, aki egy kiszivárgott hangfelvétel alapján még a fizikai erőszakkal való fenyegetéstől sem riad vissza, ha a saját politikai érdekeiről van szó.

Egy olyan embert, aki annak a zuglói MSZP-nek az erős embere, akikről pont Karácsony Gergely mondta ki: a Fidesszel közösen működtették a zuglói parkolási maffiát” – írta bejegyzésében a Momentum elnöke. 

„Azt már többször világossá tettük: a Jobbik csak ott indul el, ahol mi szolgáljuk legjobban a kormányváltást. Ott győznünk is kell. Máshol meg mást kell győzelemre segítenünk. Erről szól az összefogás” – magyarázta döntését a Jobbik.

Egyetértünk azzal, hogy Zuglóban a Fidesz ma már nem létező politikai tényező, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, azt kell támogatnunk, aki már bizonyított. Tóth Csaba pedig ez a jelölt” 

– írja a párt. 

Hadházy Ákos szerint a Jobbik alantas alkukba bocsátkozott

A Pártelnök Úr mindig a saját arcképével hirdette, ha a Jobbik beállt egy jelölt mögé. Most vagy elfelejtette őt odatenni a stáb, vagy ennyire szégyelli, amit tett.

Remélem, az utóbbiról van szó! Mert ha az előbbi, az azt jelentené, hogy a Jobbik elnöke nem érti meg, hogy csak akkor van esélye nyerni az ellenzéknek, ha elhiszik rólunk: nem csak remek szónoklatokban ígérünk változást, hanem komolyan is gondoljuk azt. Ehhez viszont megfelelő jelöltek kellenek, szerintem a Jobbiknak Zuglóban most nem sikerült jól választani. Vagy azt, hogy a Jobbik úgy alkudozik, mint egy rossz kofa” – írta Hadházy Ákos, Tóth Csaba ellenfele a Jobbik Facebook-posztja alá, ahol meglepetésre több támogató kommentet is kapott kritikus megjegyzése, bár mások az összefogás kerékkötőjének titulálták miatta. 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezen röhögök én is. :)
Mindent bevállaltak már... közös lista a DK-val, ún. Jobbikkal... 100%-ban közös jelöltek... Gyurcsánytól Bíró Lászlóig, akit akartok... de Tóth Csabára ráindul és csinálja a palávert. :)))))

Apropó, Bíró: biztos vagyok benne, hogy az is benne van a történetben, hogy Hadházy nekiment az időközi választás után... gondolom ez most a válasz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés