Fa Nándor: A progresszív világrend egy szellemi leépülés

2021. április 23. 21:33
A sportember szerint a nemzeti kormányok adnak védelmet a progresszív filozófiáktól.

Fa Nándor hajótervező és -építő, óceáni szólóvitorlázó a Vasárnapnak adott interjút, ahol a többi közt arról beszélt: toxikus tendenciát mutatnak az  átgondolatlan eszmék, mint a genderelmélet, a BLM-mozgalom, a metoo. Szerinte ezeket az ideológiákat

addig, amíg egy ember gondolja, nincs velük baj. De amikor intézményesül és globálisan fújják, ott már baj van, mert ezek nincsenek végiggondolva. Egyik sem megy el a falig.”

Mint mondta: ezekből az átgondolatlan filozófiákból már jutott ki az emberiségnek, és ezek rendre tömegmészárlásokban végződtek. A sportember rossz előérzetét kifejezve elmondta, az ilyen fundamentalista hívek ugyanolyan erőszakosak, mint amit a történelem folyamán számos alkalommal láthattunk.

„A józan ész oldalán álló sajtót hallgatva is szembejön a világ irdatlan kretén irányba haladásának visszhangja”

Fa Nándor szerint a progresszív világrend erőszakos betörését az bizonyítja legjobban, hogy „a józan ész oldalán álló sajtót hallgatva is szembejön a világ irdatlan kretén irányba haladásának visszhangja”. Véleménye szerint a nemzeti kormányok egyfajta szellemi védettséget nyújtanak ezen filozófiáktól.

A globális erőket pont ez zavarja, hogy vannak zárványok, amikre nem tudnak hatással lenni és nem az történik, amit elképzelnek”

– fogalmazott. 

A teljes interjút megtekintheti itt:

Fotó: Földházi Árpád

 

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Fa Nándor: Amiről azt hisszük, progresszív, százmilliókat tesz majd tönkre"

Ez nagyon találó gondolat. 100-150 évvel ezelőtt pont ugyanez játszódott le a kommunizmus tekintetében. Amiről sokan azt hitték, hogy ez a társadalmi fejlődés szükségszerű iránya, az a gyakorlatban tömegeket nyomorított meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés