Tordai Bence az orosz vakcina ellen kampányolt, majd beoltatta magát vele

2021. április 11. 17:33
A kínai és az orosz oltóanyag alkalmazása ellen is tiltakozott a politikus.

Tordai Bence hónapokon át tiltakozott az orosz Szputnyik V vakcina alkalmazása ellen, most viszont őt is ezzel oltották be – számolt be róla az Origo. A portál felidézte, hogy a Párbeszéd országgyűlési képviselője január 5-én még arról írt Facebook-oldalán, hogy a kormány „Vlagyimir Putyin megrendelésére az orosz vakcináról szóló propagandával eteti a magyarokat”, és nyíltan az orosz vakcina ellen kampányolt.

Április 4-én viszont már örömmel közölte közösségi oldalán, hogy őt is beoltották, és épp az orosz vakcinával. A politikus bejegyzésében azt írta, hogy „minden rendben ment”. Az Origo kereste Tordait az ügyben, hogy elmondja miért gondolta meg magát és választotta a Szputnyik V védőoltást, de egyelőre nem kaptak választ a kérdésre.

Tordai nem csak az orosz vakcina használatát ellenezte, ő is aláírta az ellenzéki parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását célzó határozati javaslatát, amellyel többek közt a kínai Sinopharm vakcina betiltását akarták elérni.

Borítókép: Dr. Aradszki András/Facebook

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindig van lejjebb...

Az még érdekelne (gondolom sokunkat), hogy Karácsony mit kapott...

Tordai visszautasíthatta volna a kínait és kérhetett volna más vakcinát.

Hát, legalább figyelnéd az ellenzéki megnyilvánulásokat, ha már nekik szurkolsz. Éppen azt adják elő, amit Rákosi is előadott 1945 után. És ő is idegen hatalommal a háta mögött.

Beoltásból nem kell politikai kérdést csinálni. Van elég más dolog, amin vitatkozni kell.

Elég zavaros gondolatok. Nem muszáj akkor is írni, ha semmi értelmes nem jut eszedbe. Orvos látott? Úgy tűnik neked is allergiás reakciód van, mint mostanában Gyurcsánynak volt.

A kedvenceid pont az illibsi Rákosi forgatókönyvét használják, de hogy Pokorni nyilasokat gyilkolt volna, azt még nem hallottam.

Ezen kívül még hallgathatott volna, dehát politikus. Közléskényszere van. Nézd, az oltásellenesség az tény. Hogy pedig beoltatta magát az elutasított vakcinával, az egy kis szines.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés