Újabb büntetőfékezéses videót vizsgál a rendőrség Berki Krisztián ügyével kapcsolatban

2021. március 19. 18:54
Berki nem ismerte el, hogy ő lenne a felvételen.

Amint arról beszámoltunk, akár börtönbe is kerülhet Berki Krisztián korábbi Fradi-vezér, aki a 2019-es budapesti választáson főpolgármester-jelöltként is kipróbálta magát. Az ügyészség büntetőfékezés miatt kért letöltendő börtönbüntetést a celebritásra.

Az ügy legújabb fejleménye, hogy a Telex információi szerint a rendőrség egy újabb büntetőfékezést vizsgál, ami még nem köthető egyértelműen Berkihez.

A tavaly nyári felvételen az látható, hogy egy robogós szintén a harmadik kerületben, a Pusztakúti úton kihajt egy másik jármű elé, majd szándékosan lefékez előtte, hátrafordul és valószínűleg magyaráz is valamit. A motoros feltűnően hasonlít Berkire.

A videót készítő sofőr azzal a kérdéssel fordult a bpiautosok.hu-hoz, hogy megtudja, a robogós manővere büntetőfékezésnek számít-e, és mivel kitakarás nélkül tette, könnyű lesz kideríteni, hogy ki büntetőfékezett.

A Telex megkereste Berkit is, aki azt mondta, nem látta ezt a videót és most nem is tudja megnézni, mert „egy tanyán forgat, ahol nincs 4g”, tavaly nyáron pedig nem is volt itthon, három hónapot Cipruson töltött.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez nem büntetőfékezés, hanem két udvariatlan járművezető rövid találkozása.

Faszfej - mindig is az volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés