A Fidesz a rendszerszintű korrupciót eltűri, de az egyéni lopásokat már nem

2020. december 3. 16:33

MSZP
MTI-OS
Nagy Jánost azonban azért tartóztatták le, mert ő ezúttal nem a rendszer érdekében élt vissza hatalmával, hanem saját magának lopott.

„Az Agrárminisztérium helyettes államtitkárának letartóztatása pedig azt erősíti meg, hogy a rendszer alapja a korrupció. A földügyekért felelős döntéshozók bármelyikét el lehetne ítélni a földmutyi-pályázatokért, amelyekkel hosszú évek munkájával felépített családi gazdaságokat tettek tönkre azért, hogy a Fidesz hatalomgyakorlásának, és a kiválasztottak gazdagodásának eszközévé tegyék a magyar földet. Nagy Jánost azonban azért tartóztatták le, mert ő ezúttal nem a rendszer érdekében élt vissza hatalmával, hanem saját magának lopott. Azonban itt is felvetődik a kérdés, hogy el akarták-e titkolni a helyettes államtitkár ügyét? Az agrárminiszternek volt-e tudomása a nyomozásról? Ha igen, akkor miért hagyta tovább tevékenykedni a fideszes politikust?

El akarták tussolni ezt az ügyet is, mint ahogyan azt megpróbálták Szájer József esetében is? Ez ügyben pedig Orbán Viktortól továbbra is azt kérdezzük, hogy tudott-e a bukott EP-képviselő lemondásának valódi okáról?”

 

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rendszerszintű korrupció gyanúja az ellenzéki vezetésű kerületekben merül fel.

Az MSZP a rendszerszintű és egyéni korrupció egy részét megtartja magának.

Ha az MSZP alapítványokba került pénzek beszélni tudnának!

Ti elvtársak mind a kettőt intézményesen és mesterfokon csináltátok. Az államosításoktól a radírok hazaviteléig a munkahelyről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés