Az LMP feljelentést tett hűtlen kezelés gyanúja miatt

2020. október 27. 10:45
Az ÉMI-telek értékesítésével kapcsolatban merült fel a bűncselekmény gyanúja Lázár János interjúja alapján.

Lázár János nyilatkozata nyomán hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett az LMP újbudai képviselője – adott ki közleményt a párt. Kreitler-Sas Máté, az LMP újbudai önkormányzati képviselője hűtlen kezelés miatt feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen a Miniszterelnökség tulajdonában lévő ÉMI-telek (1113 Budapest, Diószegi út 37.) értékesítésével kapcsolatban.

A napokban Lázár János, korábbi Miniszterelnökséget vezető miniszter interjút adott egy online portálnak, melyben a következőket nyilatkozta: „Egy ember, akit kineveztünk oda igazgatónak, visszaélt a közbizalommal és meg is lopta az államot. Ezen nem tompított, hogy kirúgtam őket és az sem, hogy az adásvétel megkötése után félmilliárd forinttal még megemeltük a vételárat. Utólag. Nagyon durva, valódi korrupciós ügy volt az.”

A korábbi miniszter ezen kijelentéseit az általa vezetett Miniszterelnökség tulajdonában lévő ÉMI-telek értékesítésével kapcsolatban tette. Meglátásom szerint a nyilvánosságban megjelent információk felvetik a bűncselekmény gyanúját, ezért mint az érintett körzet egyéni önkormányzati képviselője, az ügy kivizsgálása érdekében feljelentést tettem hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt, mondta Kreitler-Sas Máté újbudai önkormányzati képviselő – zárul a párt közleménye.

(MTI-OS)

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés