„Ne használd az árvízvédelemet a politikai haszonszerzésre” – a gátakról üzent Szentkirályi Alexandra Magyar Péternek (VIDEÓ)

2024. szeptember 18. 10:19

„Ez nem a politikai hangulatkeltés ideje” – jelentette ki a budapesti Fidesz vezetője.

2024. szeptember 18. 10:19

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Szentkirályi Alexandra, a budapesti Fidesz vezetője a Római-partról jelentkezett be nemrég, ahol maga is részt vesz az árvízvédelmi munkálatokban. A parton állva arra kérte Magyar Pétert, hogy ne használja az árvízi védekezést „a politikai haszonszerzésének” következő epizódjaként.

Azzal folytatta, hogy nyilván a Tisza Párt vezetője is látja, hogy 

mindenki kint van a gátakon, akinek ott dolga van,

sőt, több ezer önkéntes is segíti a munkát”.

„A vízügy és a katasztrófavédelem szakemberei, a tűzoltók, a katonák, a rendőrök és az önkéntesek is mind együtt dolgoznak – hangzott el.

Ez nem a politikai hangulatkeltés ideje

„Pont őket támadod azzal, hogy azt a látszatot kelted, mintha gond lenne a védekezéssel” – tette hozzá Szentkirályi, majd azt a kérdést tette fel Magyarnak többek között, hogy szerinte hogy kerültek a zsákok a gátra, ki biztosítja a védműveken dolgozó munkagépeket. 

Ne támadd azokat az embereket, akik éjjel-nappal a gátakon dolgoznak! 

Ne ásd alá a védekezésbe vetett hitét az embereknek”. 

„Most annak van itt az ideje, hogy politikai hangulatkeltés helyett mind együtt dolgozzunk az árvíz ellen” – szögezte le a fideszes politikus. 

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

István Báles

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bokor Gábor

Mandiner

Idézőjel

Gyerünk, ki a gátra, pakoljunk meg egy homokzsákot egy kép erejéig, úgyis ezt szereti az Insta, aztán nyomás vissza az offiszba, mára megvolt a jóemberkedés!

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Ne hazudj, Peti!

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

4 órája

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picnic Niki
2024. szeptember 18. 23:24 Szerkesztve
Bagoly mondja... SzA a nádszálvékony alkatával, meg az 55 kg-jával nevetséges a gáton, mert max. a fotó kedvéért teszi ott az eszét. Inkább vmi testhez állóbb feladatot választhatott volna, pl. készíthetett volna vmi harapnivalót, esetleg süthetett volna vmit, ha tud, és azt vitte volna ki a gáton dolgozóknak, akkor még hiteles is lehetne
Lajoss
2024. szeptember 18. 16:00
Annyira ostoba ez a nő...🤯
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 18. 12:44
>>magyarok2026 2024. szeptember 18. 10:55 Árvízi védekezés közben még Csádnak is adunk egy 200 millió eurós segélyhitelt Ez jelenlegi árfolyamon 78,8 milliárd forint.<< Mert megérdemlik.
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 18. 12:42
Ez se zsákolt még életében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!