Fontos üzenetet küldött Orbán Viktor: Meg fogjuk csinálni! (VIDEÓ)

2024. szeptember 17. 12:07

„Tanultunk a 2013-as árvízből” – írta a miniszterelnök.

2024. szeptember 17. 12:07

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A Mandiner is beszámolt róla kedden, hogy az elmúlt napok intenzív esőzése miatt Magyarország több területét, köztük Kisoroszit is súlyosan fenyegeti az árvíz. Molnár Csaba polgármester a hirado.hu-nak ismertette az intézkedéseket és a felkészülési folyamatokat.

A Duna vízszintje nagyon gyorsan emelkedik, és a szakértők szerint az árvíz szintje akár a 2013-as rekordközeli szintet is elérheti.

A települések vezetői, köztük Kisoroszi polgármestere, Molnár Csaba, rendkívüli intézkedéseket vezettek be, hogy megóvják a lakosságot és a helyi infrastruktúrát. A polgármester elmondta, hogy a település készül egy rekordközeli árvízi szintre, amely akár elérheti a 2013-as 890 centiméteres magasságot is.

„Tanultunk a 2013-as árvízből. Visegrádon mobilgáttal védekezünk.

Meg fogjuk csinálni!”

– írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Ne hazudj, Peti!

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

3 órája

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 18. 05:02
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Skywalker_bp
2024. szeptember 17. 18:20
Mit fog megcsinálni? Beragadt a liftbe?
ptrfarkas43
2024. szeptember 17. 17:41
Az árterekre épült ingatlanokat miért kell megvédeni, hisz az ártér azért ártér mert ott a víz az úr.
herden100
2024. szeptember 17. 16:26
IGYUNK VIZET. www.napfenyesgyogykozpont.hu/alkohol-alkoholizmus/ vm.tiktok.com/ZGeEDqJ1W/ vm.tiktok.com/ZGeEDXu9q/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!