Megint lebukott Magyar Péter: a VIP részlegen bulizott a Szigeten

2024. augusztus 10. 18:19

Pedig ő nem szereti a különleges bánásmódot.

2024. augusztus 10. 18:19

Nyitókép: Hírtv képernyőfotó

Bár a labdarúgó Európa-bajnokság idején még Magyar Péter még azzal élcelődött, hogy amíg mások a VIP szektorokból nézik a meccseket, ő a hétköznapi szurkolókkal drukkol a válogatott sikeréért, most lebukott: 

a Sziget Fesztiválon ő is a különleges elbánásban részesítendő vendégek között múlatta az időt, a rendezvény második napján 

– szúrta ki a Metropol a 24.hu fotósorozatában

A lap felidézi, hogy a bulizást kedvelő, június végén egy súlyos diszkóbotrányba keveredő Magyar legutóbb a budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP-klubjában, a LOCK-ban tartott zárt körű partit. A Metropol információ szerint a luxus szórakozóhelynek alvilági kötődései vannak. Csak azok vehettek részt az előzetesen meghirdetett partin, akik regisztráltak, de ők is csak egy „támogatói” díj megfizetése után léphettek be a „speciális” szolgáltatásokat nyújtó bárba. A cikk szerint

a klub különleges hírnevét még akkor szerezte, amikor a jól ismert Vizoviczki László volt a tulajdonosa,

akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság.

Magyar ezek után most a Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP szektorában töltötte az estét, baráti társaságával. A fesztivál hivatalos oldala szerint a csütörtöki napra egy VIP-jegy 77 500 forintnál kezdődött.

Magyar eddigi ügyeiről itt írtunk bővebben.

 

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. augusztus 12. 02:12
Nem úgy tűnik mintha 3 gyerek felelős apja lenne , kicsapongó élet nem dicsőség.
Sulammit
2024. augusztus 11. 19:46
Érdekes, amikor nem részeg érzelemmentesen beszél, viselkedik, mint egy gép. Ha részeg teljesen kivetkőzik magából. Már nem árad a Tisza. Szemetes a Tisza. Tényleg, meg kellene tisztítani a sok szeméttől.
Obsitos Technikus
2024. augusztus 11. 14:05
"Elöl ül a masiniszta, hátul a sok krumplifejű tiszacsicska"
Obsitos Technikus
2024. augusztus 11. 14:00
Gyökér..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!