Geszti Péter beleállt az EDDA frontemberébe, és a magyarokat is kifigurázta

2024. augusztus 15. 11:15

Gúnyt űzött honfitársaiból a liberális megmondóember.

2024. augusztus 15. 11:15

Fotó: Geszti Péter Facebook-oldala

Megosztó bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Geszti Péter előadó, reklámszakember, amelyben az EDDA frontembere, Pataky Attila egyik nyilatkozatán köszörüli a nyelvét, illetve sajátos stílusban gúnyolódik a honfoglaláson.

„Olvasom iparági kollégám, Pataky Attila visszaemlékezéseit, miszerint ő hatvanháromezer éve született a paleolitikum idején, több életet is leélt, járt a saját sírjánál, és gyakran elviszik az ufók. Irigylem ezekért a mozgalmas életekért, de felhívom figyelmét, hogy én nemcsak »Álmodtam egy világot magamnak«, hanem tárgyi bizonyítékkal is tudok szolgálni korábbi életeim és párhuzamos valóságaim kapcsán – lásd a mellékelt képet!

Máig jól emlékszem például a honfoglalásra, amikor ez készült”

– írta a Facebookon a liberális rapper.

A Magyar Nemzet publicistája, Csépányi Balázs élesen kritizálta Gesztit, azt írta: „ne hagyjuk, hogy az olyan módfelett humoros srácok, mint Geszti kifigurázzák az értékeinket!”

„Ezzel a posztjával három legyet ütött egy csapásra, beszólt Patakynak, promotálta a saját koncertjét és még a bőgatyás magyaroknak is nyomott egy fricskát. Jópofáskodva, viccelődve kifigurázta a honfoglalást, Szent Istvánt és a kereszténységet is.

Természetesen emellett a felháborító arcátlanság mellett nem mehetünk el szó nélkül, de ezt ő pontosan tudta, amikor kiposztolta ezt a szöveget. Ilyenkor az jön, hogy a jobboldalon nem értik a viccet, begyepesedett agyú, együgyű figurák vagyunk, akik csupán arra jók, hogy a sárban dagonyázzanak. 

Semmi nincs véletlenül” – írta véleményében az újságíró, aki szerint az előadó csak a közelgő projektjeinek promotálására használja fel provokatív bejegyzéseit.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 17. 08:42
Az Attila meghülyült öregségére,erről nem a Geszti tehet…
Welszibard
2024. augusztus 16. 22:27
Peter Geszti és haveri köre "művészi" színvonala az ARC c. plakát és gúnyrajz kiállításon: Magyarország miniszterelnöke (akitől Geszti 20 éven át zsebre vágta a lóvét a "Lovas vágtáért) egy szivárvány színű pegazus gebén lovagol - a Charlie Hebdo roppant magas szintjén. A Geszti-féle haszonlesők így szokták megköszönni a gójnak a pénzes megbízatásokat Remélem, nem akar ezekután még egy új magyar himnusszal is próbálkozni!
llnnhegyi
2024. augusztus 16. 10:05
Geszti Péter futóbolond. Nem megy a bótja! Rá kell mászni az MJK népszerű embereire!
Arisztokrata
2024. augusztus 16. 07:33
Persze Mandi. Elsikolotok egy ilyen futóbolond baromságai fölött, mint a Pataky? 63 000 éve született? Ez nektek a keresztény világfelfogás? geszti enyhe gúnyora SEMMI ehhez az elmebetegséghez képest, ami ráadásul teljesen bibliaellenes! Sursum corda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!