Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

„Árad a Duna!” – rengetegen voltak a Békemeneten

2024. június 01. 18:21

Németh Zsolt is megörökítette minden idők legnagyobb Békemenetét.

2024. június 01. 18:21

Nyitókép: Arpad Kurucz / ANADOLU / Anadolu via AFP

Ahogy korábban megírtuk, rekorder lehetett a tizedik Békemenet, a résztvevők számát tekintve. Az eseményen számos jobboldali közéleti személy és politikus is résztvett, köztük Németh Zsolt, fideszes országgyűlési képviselő is. „Árad a Duna!” – írta közösségi oldalán megosztott képéhez a politikus, amelyen jól lehet látni, ahogy a Margit-szigetre igyekvő menet teljesen megtöltötte a Margit hidat és a mögötte lévő rakpartot is, egészen a parlamentig.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AnarchyInTheEU
2024. június 02. 22:19
Hej de sok a csalódott fideszes. 😆
Ízisz
2024. június 02. 18:51
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
Tapeino
2024. június 02. 12:26
Két millió hazafi! Ez igen!
auditorium
2024. június 02. 10:17
SOS Ulmnál már tetőzik a Duna. A tegnapi német és olasz TV-hiradókban nem közvetitettek SEMMIT Budapestről és a hatalmas béketűntetésről. A németek a dél-német árvizzel és a napi késelésekkel vannak elfoglalva, az olaszok elfajult választási kampánnyal. Angolul talán több hir ment a referensektől Mo-ról. Az elhallgatás is a CENZÚRA egyik fajtája: elhallgatni a számukra nem előnyös hirt. BÉKEPÁRTI Natoországok Magyaro.n kivül Olaszo., Spanyolo. Szlovákia, Belgium, Töröko. - BIZONYTALANOK: Románia, Bulgária, Görögo., Szlovénia, Horvátország Hollandia, Norvégia. FEGYVERT SZÁLLITÓK, katonákat küldők , feltétellel, "nem szabad átlőni a rakétákat Oroszo-ba" (sic) : USA, CANADA, Franciao, NB, Németo., Cseho., Lengyelo, Svédo., Litvánia,Letto., Észto. Finno. - FORRAS : QN A. Farruggia -Róma . 12. old. Conflitto in Europa 2024.jun.1. közöltek egy szigorú rossz fotót OV-ról. Igy lehet manipulálni a felületes olvasókat pocsékabb fotókkal, kedvenzüket pedig mosolygóssal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!