Magyar gyáva nyúlként menekül a Partizán vitája elől

2024. május 14. 19:41

Ha megmutatja valódi önmagát, attól elborzad minden normális ember. // Magyar ugyanígy hazudik, jelszavakat, közhelyeket puffogtat, de soha nem fog leváltani senkit.

2024. május 14. 19:41
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Magyar mindenkit becsapott, amikor leleplezéseket ígért, kormánybuktatást ígért, nagy hangon felszólított mindenkit, hogy mondjon le és távozzon. Magánrepülős menekülést vízionált, aztán semmi nem lett belőle, csak egy nyomorult feleséglehallgatás.

Magyar ugyanígy hazudik, jelszavakat, közhelyeket puffogtat, de soha nem fog leváltani senkit. A 2026-os választásra való készülődéssel bebetonozza az ellenzéki pártokat abba a hezugságba, ami hiteltelenné tete őket. Mert ő is a pénz után megy a díszletparlamentbe.

(...)Akik pedig azt remélik, hogy ez a szörnyeteg, aki a Fideszből való kiebrudálása után, most a másik oldalon próbál pénzhez és hatalomhoz jutni, megdönti a Fideszt, azoknak elment a maradék eszük is, és nem számolnak azzal, hogy ez az ember elpusztít mindent.

Magyar menekül, gyáva nyúlként fut a vita elől, ami mindent elmond róla.

Egy nevetséges bohóc, aki a gátlástalansága és a kegyetlensége miatt rendkívül veszélyes ember. Magyart provokálni kell, ezt tudja a Fidesz, a köztévés vita ezt jelenti, amit Magyar szintén elkerül.

Ha megmutatja valódi önmagát, attól elborzad minden normális ember. A messiásvárókat kivéve, mert azok nem normálisak. Azok menthetetlenek. Az Orbán-rendszer legnagyobb támogatói, segítői kezdettől fogva. Ők mondták, hogy ez nem diktatúra, most itt tartanak.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Ronda lenne, ha Magyar Péter demokratikus elveit rögtön az első érdekmérlegelés alkalmával elvinné az áradó Tisza.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 16. 14:18
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Málaga21
2024. május 15. 21:51
A pillanat, amikor bartus leírja másokról, hogy nem normálisak, megfizethetetlen. Minden másra ott a .....
lagal56-2
2024. május 15. 13:24
Te meg menekülő patkányként lapulsz a világ terror államában!
voltospultos-2
2024. május 15. 11:45
Palatin 2024. május 14. 19:58 Semmiféle értékelhetö teljesítmény ninc mögötte. A cirkusz körülötte már a BÁLVÁNYIMÁDÁS jellegét ölti, ami sokat mond bizonyos rétegek politikai éretlenségéröl, megbízhatatlanságáról, helyzetfelismerési képtelenségéröl. A bálványuk egyetlen célja, hogy kijusson Brüsszelbe, hogy folytathassa megszokott luxus-életét. Azután nem fogunk sokat hallani róla. Az a döbbenet, hogy felnőtt (szakmailag) értelmes emberek is bedőlnek neki. Akárcsak MZP-nek. Aztán másnap jön az arcon csúszás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!