„A magyarokkal csínján kell bánni!” – üzente Orbán Viktor Brüsszelbe a nemzeti ünnepen

2024. október 23. 14:17

„A nemzeti érdek pedig jelenleg azt diktálja, Magyarországot ne engedjük belekényszeríteni mások háborújába” – mutatott rá értékelésében az Alapjogokért Központ.

2024. október 23. 14:17

Nyitókép: Alapjogokért Központ Facebook-oldala

Orbán Viktor miniszterelnök Millenárison mondott beszédét követően egy rövid értékelést tett közzé az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán. A bejegyzésben úgy fogalmaztak, hogy az a gondolat húzódott meg Orbán Viktor október 23-án elmondott ünnepi beszéde mögött, hogy 

a mai magyar nemzeti oldal az 1956-os forradalom talapzatára épült fel.

„Az 56-os hősök reménytelen helyzetben is az utolsó csepp vérükig harcoltak hazájuk önállóságáért, ami most is megszabja a jobboldal programját: küzdeni a nemzeti szuverenitásért, amiből egy picit sem szabad feladni” – húzták alá.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd azzal folytatták, hogy a jobboldali politikai közösség sikerének kulcsa az, hogy a magyar emberek nem tűrik, ha a nemzeti érdek képviselete háttérbe szorul, és kívülről próbálnak bábkormányt ültetni a nyakukra. 

Orbán Viktor az aktuális belpolitikai versengést is a szuverenista és a külső érdekekhez simuló, idegen segítségre építő erők küzdelmeként írta körül” 

– olvasható az értékelésben.

Ezt is ajánljuk a témában

„Magyarországot ne engedjük belekényszeríteni mások háborújába”

A miniszterelnök felhívta a figyelmet a magyar történelem azon tanulságára, hogy hazánk mindig jobban jár, ha a birodalmak viaskodásában nem hajlandó „egyszerű, kihasználható eszközzé silányulni”. 

„A nemzeti érdek pedig jelenleg azt diktálja, hogy Magyarországot ne engedjük belekényszeríteni mások háborújába. A beszéd arra is utalt, hogy 

a szuverén cselekvés lehetőséget továbbra is a választók összefogása tarthatja fenn,

 amely hatásos fegyver a nagyhatalmi Góliátokkal és delegáltjaikkal vívott küzdelemben” 

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja:

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 23. 16:06
Libbcsikommcsik! Figyeljetek ide! EZ VAN OSZT KEKSZ!
obi-wankenobi
2024. október 23. 15:47
Talán ide tartozik az is, hogy az ország legnagyobb hazaárulója gyurcsány ferenc hazaárulással próbálta megvádolni Orbán Viktort, de szerencsére kövér László leállította Darth gyurcsány ferenc Vader-t. A fiatalokban felmerül a kérdés, hogy kit nevezünk hazaárulónak? Ha vissza emlékszünk fletó egyik "fontos" kijelentésére, miszerint "messziről jött emberekkel Magyarország jól jár" (természetesen az illegális migrációra gondolt) már ez is figyelem felkeltő. De ha a fiatal versenyző megnézi, milyen érdekek mentén ügyködik fletó, akkor könnyen rájöhet, hogy külföldi érdekeket szolgál ki. Ez pedig hazaárulás. Összehasonlításul itt van az egyik legsötétebb bűnlajstroma, amit az EIR jelentésbe össze gyűjtöttek róla. magyarszo4.ingyenweb.hu
sexykitty-5000122
2024. október 23. 15:34
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­d­ ­­a­­ ­­s­­z­e­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
macskusz-4
2024. október 23. 15:34
Az eddigi legnagyobb Magyar Peter erekcióra számít Pulai András.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!