Most már akár tescós áramot is tölthetünk a kocsinkba

2024. március 05. 19:42

Egyszerre hat villanyautót lehet a kútoszlopokon tölteni.

2024. március 05. 19:42
FRANCE - ELECTRIC VEHICULES - ILLUSTRATION

A nyitókép illusztráció. Fotó: Mathieu Thomasset / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

***

Sokan villanyautós várt rá régóta, hogy a nagyobb üzletláncokhoz hasonlóan lehessen az autót tölteni a Tesco bevásárlóközpontoknál. Most azonban eljött az idő, ugyanis a Villanyautosok.hu szakportál szerint a Shell megnyitotta az első hat új, Tescóknál lévő töltőoszlopát. 

Akik ki akarják próbálni, azoknak a Fogarasi úton, a Pesti úton lévő Tescóhoz kell menni, míg van hasonló tescós töltő Csepelen, Bicskén, Tatán és Tatabányán is a parkolókban. Mint írják, a Shell Recharge applikációval indítható oszlopok rendelkeznek 22 kW AC és 180 kW DC ággal is, ám információink szerint utóbbi jelenleg 100 kilowattra van korlátozva. A szolgáltató applikációja alapján úgy tűnik, mindenhol hasonló a kialakítás, négy darab AC és két darab DC csatlakozót alakítottak ki, így egyszerre hat autó tölthet.

A töltés díja az AC oszlopoknál 239, a DC esetén 289 forint/kWh – az oszlopokhoz érintős bankkártyaolvasó is elérhető azoknak, akik nem akarnak applikációt letölteni.


 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­ö­­­s­­ ­­l­­á­­n­­y­­o­k­ ­­­v­­á­­­r­n­a­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!