Miért akar Karácsony újabb és újabb forgalmi káoszt teremteni?

2023. november 06. 06:25

Ennyit a polgárok akaratáról.

2023. november 06. 06:25
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

„Félreértés ne essék, a közösségi költségvetés egyáltalán nem ördögtől való gondolat, a lényege az, hogy a fővárosi lakosok bizonyos projektötleteket adnak a főváros vezetése számára, amelyek közül a nyerteseket aztán az 1 milliárdos keret erejéig meg is valósítják. Na, de kikre is bízta ezek elbírálását Karácsony?

Például arra a Lé Mariettára, aki végigjárta a ranglétrát a Soros civil hálózatában. A CEU-n végzett, de megjárta a Népszabadságot és az Átlátszót is mielőtt Karácsony tanácsadója lett. A Lé vezette bizottságban hemzsegnek a hasonló Soros-civilek, akik jó eséllyel a számukra szimpatikus, ideológiavezérelt ügyek mellett törnek majd lándzsát.

Az persze most már nem derül ki a honlapról, hogy pontosan ki is kezdeményezte az újabb borítékolható forgalmi káoszt okozó projekteket a fővárosi «lakosság részéről». De engem nem igazán lepne meg, ha ezek véletlenül a főpolgármester elvbarátai közeléből kerültek volna ki. A gyanú pedig azért nem puszta vádaskodás, mivel az első turnusban, amikor még közzétették a kezdeményezők adatait a főváros részéről, kiderült, hogy olyan projektek nyertek, amelyeket a fővárosi baloldalhoz közel álló személyek adtak be. Úgy mint például Avar Zoltán (DK), Bodrog Zoltán (LMP), Halász Áron (Átlátszó) vagy Vargha Márton (Levegő Munkacsoport).

Ennyit a polgárok akaratáról.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. november 07. 11:57
A biciklis buzi meg választás előtt bicikli utána autó mert fáj a térde!!!!! De ti választották nagy Pesti szavazok most ne írjátok. Nem volt jó a Fidesz most szoptok
pumuklik
2023. november 07. 11:38
Egyszerű a válasz! A Budapest lakóinak többsége irigy proli, akik örülnek a "gazdag" autósok szívatásának! Így a proli karigeli szavazat többsége számít, amit a belső használatra készült felmérések vissza igazolják!
altercat1
2023. november 06. 12:41
Node tényleg: mi lesz a karókkal, ha jön a hókotró? Legyalulja?
altercat1
2023. november 06. 12:39
Káposzta Lé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!