Megüzenték a lényeget Daniel Freundnak

2023. november 14. 14:13

Ennyi elég is. Daniel Freund egyike a legsötétebb, legundorítóbb, leggátlástalanabb gazembereknek.

2023. november 14. 14:13
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Megüzenték a lényeget Daniel Freundnak, ennek a szardarabnak. Ennyi elég is. Csupán annyit tegyünk hozzá, hogy Daniel Freund nem ennyire hülye -hülye, de nem ennyire-, hanem egyike a legsötétebb, legundorítóbb, leggátlástalanabb gazembereknek.

Aki most ezt a parancsot kapta kitartóitól. Antiszemitázza a magyar miniszterelnököt. Akkor, amikor egész nyugaton újra rettegnek a zsidók a rájuk eresztett arab csőcseléktől. Igen, most és ezért kell Orbánt antiszemitázni. Hiszen Magyarország lassan az egyetlen hely Európában, ahol a zsidók békességben, nyugalomban élhetnek, sőt, még vallási jelképeiket viselve is nyugodtan sétálhatnak az utcán. Éppen ezért kell ennek a féregnek bennünket antiszemitázni. Nagy valószínűséggel a legantiszemitább szemétláda, Soros megbízásából.
Egy brancs ez. A vadast is megzabálják, a bort is megisszák, és még fel sem kötik őket...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Daniel Freund Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potrzebie
2023. november 18. 12:06
itt nem igaz, hogy ne lenne antiszemitizmus. Csak mindenki a szoba magányában zsidózik. Arabok vannak kevesebben, mert nem vonzó idejönni. Erre azért nem kellene büszkének lenni, hülyegyerek.
Zokni
2023. november 17. 00:15
“Ne erőlködj…” - Horthy Miklós II. Világháborús felelősségének a Holocaustra való kiterjesztésével - írja Macsek666. És bemutat egy koszorút a Horthy sírján. De ki is tette oda, és miért? Erre válasz nincs, hiszen H. tevékenysége nagyban hozzájárult a deportálásokhoz. És ha letettek volna egy koszorút, “A hálás törpék” szalaggal azt Ön kinek tulajdonítaná? Hófehérkének?
Bendzsó Boy
2023. november 16. 16:25
Te agyatlan Daniel Freund,az izraeli válogatott azért játszotta az EB selejtező mérkőzését Felcsúton,mert az Orbán és a magyarok antiszemiták? Ráadásul Orbán is megnézte a helyszínen a mérkőzést! Remélem nem szennyezik a hozzád hasonlók sokáig a levegőt széndioxid kibocsájtásukkal!
vicomt
2023. november 16. 16:19
Ez a fasz, ez a daniel nevezetű, korunk egyik rákfenéje. Pofázik a hülye, a nyugati nyegle, lenéző stílusában. Hogy a rosseb egyíe meg! Te náci szardarab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!