Ebben a négy pontban szólította fel Brüsszelt Orbán Viktor

2023. szeptember 17. 18:51

Közben Magyarország is felszólítást kapott az Európai Bizottságtól.

2023. szeptember 17. 18:51

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Magyarország ismét felszólítást kapott Brüsszeltől, az Európai Bizottság ugyanis vasárnap konstruktivitásra szólította fel Lengyelországot, Magyarországot és Szlovákiát, miután azok egyoldalúan kijelentették, hogy a Bizottság döntése ellenére továbbra is tiltják az Ukrajnából származó gabonaimportot.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor mindeközben négy pontban szólította fel Brüsszelt a változásra, a miniszterelnök a következőket írta Facebook-oldalán:

„– Békét kell teremteni Európa határainál! 

– Nem a genderpropaganda és migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete! 

– Meg kell védeni a közös határokat és támogatni kell a családokat! 

– A brüsszeli kettős mércét a lengyelekkel és magyarokkal szemben meg kell szüntetni!”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. szeptember 18. 15:35
Hol is? A faszbúkon? A kis köpcös, szájnyalintós bozótharcos.
altercat1
2023. szeptember 18. 12:56
Hőbörgő bolsi-libsiknek: Merkel szerint Magyarország jól használja fel az EU-s forrásokat https://444.hu/2019/08/19/merkel-szerint-magyarorszag-jol-hasznalja-fel-az-eu-s-forrasokat Brüsszel csak olyan magyar projekteket támogat, amelyeknek van ukrán vonatkozásuk. https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2023/06/eu-s-forrasok-csurrant-cseppent-nemi-penz-magyarorszagra-most-eppen-tobb-mint-120-milliard Azóta az agráriumon kívül egy fillér nem jött. Mi viszont befizettnk! Ennyit az éhenhalásról, seggfejek.
Zjzj
2023. szeptember 18. 11:42
Ha koldulsz es eltartott vagy, koszond meg szepen es ne pedig kovetelozkodj. Brusszel nagyon turelmes, de egyszer majd megunjak… https://www.statista.com/chart/amp/18794/net-contributors-to-eu-budget/
Reszelő Aladár
2023. szeptember 18. 11:33
Jelenleg az Unió az, aki két nem tag érdekében lép fel a saját tagsággal szemben, miközben megköveteli a tagságtól, hogy mindezt teljes erőből támogassák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!