Kormányszóvivő az angyalföldi gyilkosságról: Gyilkosoknak a börtönben a helye!

2023. július 19. 07:22

Szentkirályi Alexandrának határozott véleménye van az esetről.

2023. július 19. 07:22

A gyilkosoknak a börtönben a helye – írja a Facebookon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, egyben megköszönve a rendőrségnek, hogy elfogták az angyalföldi gyilkosság feltételezett tettesét

Ezt is ajánljuk a témában

A Blikk közben arról ír, hogy egy szakértő szerint a támadó az Angyalföld-Margitsziget-Római part tengely körül mozgott, mivel a futás volt a hobbija, nem tűnhetett ki a környezetből egy egyszerű edzőszettben. A férfi ezek szerint egészen biztosan figyelte valamilyen elektronikai eszközről a róla szóló híreket, hiszen kedd reggelre kiürítette az Instagram-profilját.

Ezeken a felvételeken közösen szerepelt az áldozatával, s amire közel 1000, őt gyalázó, a családtagjait is sértegető, fenyegető üzenet érkezett. Vagyis könnyen elképzelhető, 

az buktatta le, hogy használta a Facebookját vagy az Instagramját, 

írják. 

Az előzmények: Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban 2023. július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki. A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2023. július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. július 19. 18:58
a teljes képes keresés után minek kell kitakarni a képét?
Verdbenekhy
2023. július 19. 14:47
"A gyilkosoknak a börtönben a helye – írja a Facebookon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő" Igen, így van! És - a tolvajoknak, rablóknak is...lent és fent egyaránt!
Akitlosz
2023. július 19. 14:41
"Kormányszóvivő az angyalföldi gyilkosságról: Gyilkosoknak a börtönben a helye!" Nem a helye, hanem a helyük, mivel többen vannak egy helyen. De hát ez van, ha héberek írják a magyar újságot. :-( Nagyon nem megy a magyar ragozás úgyhogy segítek egynek egy = helye egynek több = helyei többek egy = helyük többnek több = helyeik Ezt alig valaki érti és tudja már manapság. Legalábbis az újságírók között. :-(
letsgobrandon-2
2023. július 19. 14:09
inkább fel kéne kötni.. tárgyalás nélkül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!