Márki-Zay szerint nem nőtt a Fidesz-tábor, hiszen a koronavírus megtizedelte az időskorú lakosságot

2022. január 01. 19:18

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje ott folytatja, ahol az előző évben abbahagyta.

2022. január 01. 19:18
null

Mint arról a Mandiner beszámolt, hátulról kapott golyókról és ellenzéki árulókról beszélt Márki-Zay Péter újévi köszöntőjében. Árulózott, ostobázott, magát pedig a bukott Bajnaihoz és Botkához hasonlította.

Márki-Zay a Fidesz-szavazókat sem kímélte

A baloldal miniszterelnök-jelöltje köszöntőjében kiemelte, hogy nem érti „mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban”. Mint fogalmazott, szerinte

a covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”,

de az előválasztáshoz csatlakozott fiatalok „nagy többségben kormánykritikusak”.

Márki-Zay idézett mondatait az alábbi videóban (14:38-tól) hallgathatja vissza:

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2022. január 02. 22:44
A baloldal szavazói meg koksztól és kábszertől fogynak.
Julius68
2022. január 02. 16:14
Maki állítása logikai bukfenc ! 2021 elején EU (EMA) által bevizsgált vakcinákat támogatta. Ezekből akkor későn és nagyon kevés jött. A franciák sikertelensége és a késői beszerzés miatt. A keletieket a baloldal ezerrel támadta. Ezek a szállítmányok viszont megérkeztek. Az ellenzék petíciót nyújtott be a keleti vakcinák ellen. A baloldal hatására sok idős ellenzéki szavazó visszautasította a keleti vakcinát. Többek közt a DK Felügyelő Bizottságának tagja Penz András is megtagadta és tragédia lett a vége, a felesége viszont megkapta a vakcinát, mégpedig éppen a kínait. A Pfizer-BioNTech vakcinái lassan és korlátozott számban érkeztek Magyarországra, ezért sok ellenzéki szavazó aki a keletit nem fogadta el, védelem nélkül maradt. A FIDESZ szavazóinak Ilyen morális problémái nem voltak!
wadcutter
2022. január 02. 13:58
Sajnos a halál az élet velejárója. Viszont idős emberek mindig voltak és mindig is lesznek. A tapasztalatok megváltoztatják az emberek világképét, az idősek másképp látják a világot, mint a fiatalok. A folyamatban nem azt kéne néznie, mikor halnak ki az ellenszavazók, hanem milyen kortól kezdve gyengül a népszerűsége, és ez szerintem ha így folytatja, egyre fiatalabb korosztály lesz.
Biivisz
2022. január 02. 13:33
Ez az egész MZP-féle ámokfutás - azon túl, hogy a moslékot a padlóra küldi - szerintem a fideszes Lázárnak a legcikibb. Adódik a kérdés: Hogy a viharba' tudta ez a (tényleg) futóbolond kétszer is legyőzni őt, az önkormányzati választáson? Mert - ezek szerint - a hódmezővásárhelyiek ennyire utálják Lázárt. Azt ugyanis nem hiszem, hogy annyira hülyék lennének, hogy bármi más okból erre a baromra szavaztak volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!