Karácsony Gergely azt a Tóth Csabát támogatja, aki korábban megfenyegette a családját

2021. június 09. 13:50

A miniszterelnök-jelölt – bár korábbi párttársa, a Momentum által támogatott Hadházy Ákos munkáját sokra tartja – pártja Tóthot támogatja az előválasztáson.

2021. június 09. 13:50
null

Karácsony Gergely az MSZP-s Tóth Csaba előválasztási jelöltbemutatóján vett részt szerdán korábbi polgármesteri kerületében, a XIV. kerületben. A főpolgármester szerint „habár voltak vitáik a Zuglót jelenleg is képviselő szocialista politikussal, aki az MSZP-Párbeszéd mellett a DK támogatását is élvezi az előválasztáson, mégis úgy gondolja, hogy olyan emberre kell bízni a választókerületet, aki annyira ismeri Zuglót, mint Tóth Csaba”.

Korábban megírtuk. hogy a zuglói parlamenti képviselő vagyonnyilatkozatai szerint 2018 óta 130 millióval nőtt megtakarításainak értéke, emellett óriási céges- és ingatlanvagyonnal is rendelkezik. A Zuglóban csak a kerület valódi irányítójaként emlegetett szocialista politikus volt az, akiről a korábbi kerületvezető, a jelenlegi főpolgármester,

Várnai László, a Civil Zugló Egyesület független helyi önkormányzati képviselője korábban azt mondta, Karácsony neki is beszélt a fenyegetésekről, és arról is írt, hogy a zuglói MSZP „maffiaszerűen működik”. A főpolgármester, jelenlegi miniszterelnökjelölt szerdán azt mondta, hogy a körzetben a Momentum által támogatott Hadházy Ákos munkáját bár sokra tartja, de pártja Tóthot támogatja az előválasztáson.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2021. június 12. 23:54
Ássák el mindkettőt- mielőbb!
Dorset Naga
2021. június 09. 22:53
Ha már megúszta az elásást....Örül és támogatja .
banyek
2021. június 09. 21:43
Zoro és Huru XD
..--..
2021. június 09. 16:23
-zsoltkom- "Karácsony Gergely azt a Tóth Csabát támogatja, aki korábban megfenyegette a családját" "Aki megüti a jobb arcodat, annak tartsd oda a másikat is! Aki perbe fog, hogy elvegye a ruhádat, annak add oda a köntösödet is! S ha valaki egy mérföldnyire kényszerít, menj vele kétannyira!" (Mt 5,39-41) Karácsony Gergely egy rendes keresztény. Mintaszerű a viselkedése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!