Videón, ahogy Szijjártó tolmácsol Karácsonynak

2021. május 11. 07:00

Egy tavalyi felvétel bizonyítja, hogy Karácsony önállóan nem tudja megoldani a nemzetközi diplomáciai tárgyalásokat – szúrta ki a drót.info.

2021. május 11. 07:00
null

Tavalyi videóval bizonyítja a drót.info nevű blog, hogy Karácsony Gergelynek problémái lehetnek az angol nyelvű tárgyalásokkal. A videón az látható, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter, a főpolgármester és a dél-koreai nagykövet megemlékezést tart a Hableány-tragédia egyéves évfordulóján. Az esemény végén

a koreai nagykövet angolul elhangzó mondatait Szijjártó Péter volt kénytelen lefordítani a főpolgármesternek.

Ennek kapcsán érdemes felidézni: Kubatov Gábor 2020 augusztásában a Mandinernek adott interjúban már felelevenítette a főpolgármester számára kínos jelenetet. A Fidesz pártigazgatója a beszélgetés során arra is kitért, hogy Karácsony Gergely „úgy akar egy világváros vezetője lenni, hogy egy szót sem beszél angolul”. 

„A haladó értelmiség őt jelölte ki, azt mondták, ő lesz a megfelelő ember Budapest vezetésére. Nekik nem gond az sem, hogy a városvezetéshez sem ért” – fogalmazott Kubatov a hamarosan a miniszterelnök--jelöltségért is bejelentkező párbeszédes politikussal kapcsolatban.

A Kubatov Gábor, valamint a drót.infó által felidézett jelenet az alábbi felvétel utolsó három percében látható:

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2021. május 11. 14:14
De a sok tudatlan, Orbán fóbiás prolit hol érdekli, hogy Karigeri nem tud angolul? Talán még pozitív is számukra, hogy nem emelkedik foléjük e tekintetben sem.
monuskaroly
2021. május 11. 13:52
Karácsony választási programjában majd szerepel, hogy meg fog tanulni angolul, de ez olyan biztos, amennyire szabad és zöld lett Budapest.
Feri70
2021. május 11. 13:23
A nyelvismeret a komcsiknál nem volt épen divat. De most sem az. Manapság egy normális céghez sem vennék fel Karácsonyt. Hogy tárgyalna, az Audi, a Mercedes vezetőjével, illetve külföldi vezetőkkel.
states
2021. május 11. 13:20
Szanalmas farok vagy, kamugeri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!