Nem csak kóla: világpremiert tart a Coca-Cola Magyarországon

2019. március 29. 15:18

A világon két helyen, nálunk és Spanyolországban kezdik majd árulni az üdítőital-gyártó multi energiaitalát – számolt be a bejelentésről a Kreatív.

2019. március 29. 15:18

Mint írják a csütörtöki cikkükben, a cég áprilisban fogja bevezetni az európai piacra szánt terméket először idehaza, majd a spanyol piacra. Közleményében a üdítőital-gyártó azt közölte a Kreatívval, hogy „a nagyszerű Coca-Cola ízvilágot, és a már jól ismert és szeretett életérzést kínálja a Coca-Cola Energy, mely természetes forrásból származó koffeint, guarana kivonatot és B-vitamint is tartalmaz, mindezt taurinmentesen”.

Emellett a termék cukor- és kalóriamentes változatban is elérhető lesz, de egyik kivitele sem fogja meghaladni a 250 milliliteres aluminiumdobozos kiszerelést a viszonteladók és élelmiszerüzletek polcain – írja a közlemény.

Arra is kitérnek, hogy kampányaikban nem az általános és középiskolás korosztályt célozzák, illetve az alkohollal való keverését sem fogják propagálni a terméknek. Valószínűleg nem véletlenül, ugyanis a fiatalok körében sajnálatosan elterjedt az energiaitalok keverése égetett szeszes italokkal, így whiskey-el, valamint vodkával, ez pedig hosszútávon nagyon káros hatásokkal járhat.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2019. április 01. 12:30
Valójában már régóta ottvan az energiaital piacon a BURN és a Monster nevű márkáival a Coca-cola, és a kólaíz sem olyan nagy újdonság.
atila68
2019. március 30. 16:28
"mindezt taurinmentesen" A jövedéki adót a taurintartalom alapján kell befizetnie a gyártónak, lévén ez az egyetlen olyan összetevő ami ér is valamit ezekben a pancsokban. Ez pont olyan mint mikor az autókereskedő extraként akarja eladni a defektjavító készletet a teljes értékű pótkerék helyett.
Bell & Sebastian
2019. március 29. 20:28
Nincsen benne koka, de azért évente 50 ezer tonna kokalevelet importálnak Kolumbiából. Nem mi vagyunk a pandamacik?
Bell & Sebastian
2019. március 29. 20:26
Ennyit el is várunk, ha már egy kanyi fillér nem sok, de még ennyi adót sem fizet. Mi is most a neve? És ez hányadik név? Szorozva öttel, mert ennyi az adómentesség, az pont egyenlő azzal, amennyi ideje itt vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!