Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Fehéroroszország reagált az orosz eseményekre

2023. június 24. 16:42

Vlagyimir Putyin elnök szombat reggel telefonon konzultált Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel.

2023. június 24. 16:42
null

„Ajándék a Nyugat számára” minden olyan provokáció vagy belső konfliktus, amely az orosz katonai vagy politikai berkekben, az információs térben vagy a civil társadalmon belül bontakozik ki – írták a fehérorosz nemzetbiztonsági tanács szombaton kiadott közleményében.

– fogalmaztak a minszki közleményben, és egyúttal felszólították a feleket, hogy hallják meg a „józan ész szavát”

A BelTa fehérorosz állami hírügynökség jelentése szerint Vlagyimir Putyin elnök szombat reggel telefonon konzultált Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel, akit tájékoztatott az oroszországi helyzetről.

(MTI)

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Mihail Mecel

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. június 25. 13:25
Lefordítom a bun Cooknak ,mit mondott Vologya. Szólt Lukácsmnak,. hogy beszéljen Ödönnel,mert ha Ödön nem hallgat akkor:. ,órákon belül az lesz ami Szerbiában. Hoolbrúk Ricsi magyar -amy-zsidó elment Szlobohoz. Milososevicu: Itt voltak a hídjaid. Itt voltak a katonai létesítményeid. Itt voltak a hírobjektumok. I takoo daljjeje. Razumijes ? Szlobo nem értette. Elmentek az objektumai. Lukács= belarusz Ödön = Prigozsin.
Mesterséges unintelligencia
2023. június 24. 21:23
Fideath Teljesen fogalmatlan vagy! Sajnos az oroszoknak van egy Perimer vagy hasonló nevű automata rendszerük, ami ha meghatározott időnként nem kap jeleket a felsővezetéstől, azt feltételezi hogy az ellenség elpuszította őket, akkor automatikusan indítja azokat a rakétákat, amik az országuk felett repülve vezérli a többi rakétát.
EX_Terminator
2023. június 24. 20:27
Engem csak az érdekelne, hogyan huzigálták a szálait meg kicsoda? Mert efelől nincsenek kétségeim. Meg arról sem hogy nem az orosz hadsereg pörkölt oda nekik hanem diverzáns akció volt. Őkelme meg ugrott mert akart.
Player1
2023. június 24. 20:15
Vége a matinénak. Holnap kezdődnek a dolgos hétköznapok a fronton. Ez egy elterelés volt, pár szakértő "beszakértette".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!