Melletted vagyunk, Henrik!

2023. április 15. 18:20

Értékelem azokat az embereket, akik őszintén szembe tudnak nézni önmagukkal.

2023. április 15. 18:20
null
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Nem szokásom sok mindenben egyet érteni Havas Henrikkel. Viszont értékelem azokat az embereket, akik őszintén szembe tudnak nézni önmagukkal. Ez az első lépés. Melletted vagyunk, Henrik!

[Idetennék most sok ölelős, imádkozós, cuki »emojit«, de elprivatizálták őket a rendszerváltás során.]”

 

Hogy én mekkora geci vagyok!

„HOGY ÉN MEKKORA GECI VAGYOK! Mit csináljak, tényleg szar napom volt ma. Tizenegy órára várt a fodrászom, közel az irodámhoz, tehát Újlipótvárosban, ahol parkolni szinte lehetetlen. Matricám persze van, de szart se ér, pontosan húsz percig köröztem, aztán a Szent István park Duna felé eső egyik sarkánál meg tudtam állni.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. április 20. 16:06
Fölötted vagyunk Henrik.... Havas ne mesélj, a lényeg az, hogy a Fidesz helyett ti akartok lopni. Mégpedig sokkal többet, mint ök, 5% helyett 50%-ot, ahogy már megtettétek. Minden pofázásotok demagóg hazugság. Ti egy jobb Magyarországot nemcsak, hogy nem tudnátok csinálni, de nem is akartok, a magyarokat nagy ívben lexarjátok. TI CSAK LOPNI AKARTOK, MÁST NEM. Orbán alatt legalább valamelyest állandóan javul az életszínvonal, és ö megvédi az országot a migrációtól, az unió aggresszivitátásától és gyarmatosítási törekvéseitöl. TI ELÁRASZTANÁTOK AFGÁNOKKAL AZ ORSZÁGOT, ÉS ODADOBNÁTOK A MAGYAROKAT AZ UNIÓ KARMAI KÖZÉ. Soha többé ilyen álnok, áruló bolsevistákat nem hagyunk a hatalom közelébe lopakodni. Ha mégis megteszitek, polgárháborúval üzünk el benneteket. Havas, apád sokkal különb ember volt, mint te vagy, ezt tudjuk. Az ifjú Havas egy ócska demagóg gyurcsányista propagandista, a budapesti lumpen-elit villogó figurája. Nem több. Nincs rátok szükség, árulók vagytok. Hiába nagy a pofád, attól te mégy egy senki vagy. Orbánhoz ne hasonlísd magadat, te egy hitvány firkász vagy, az ö vállán egy ország sorsát cipeli, és ezt minden aljas támadásaitok ellenére ragyogóan csinálja. Ócska komcsik vagytok, a legocsmányabb fajtából. Ezek a Juhász Péter, Havas Henrik, Puzsér stb. féle tengö-lengö, ingyenélö, simlis tagjai a budapesti lumpen-elitnek, - akik a csatornáikon osztják a katyvaszt, a szennyvizet a budapesti naiv tömegnek -, hantázó, blöffölö, heccelö szélhámosok.
ebalint
2023. április 17. 13:19
Ha nincs jobb dolgod M. G. , akkor csókold meg a tanár urat...
Palatin
2023. április 16. 15:54
Havas, te éppen olyan visszataszító "polgár" vagy mint Horn Gábor. Menjetek a francba, a ti idötök lejárt.
palicsi
2023. április 16. 07:48
"pontosan húsz percig köröztem" Ennyi idő alatt kb másfél kilóméterre el lehet sétálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!