Nyugat vs. hunok

2021. július 02. 17:05

Nem röstelljük Hungáriát. Gyermekeinket Attilának, Csabának, Bendegúznak kereszteljük.

2021. július 02. 17:05
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Demokrata

„Ez lesz a jel. Keletről jön egy nép lerombolni az eltévelyedést, a bűnöket, a természetellenességet, a hitetlenséget, a gőgöt, a haszontalan jólétet. Ahogyan Oszmán vad népének birodalma, a lefittyedt ajkú Habsburgok monarchiája, a szovjetek istentelen országa az enyészeté lett, úgy hullik porba a kivagyiságtól meghülyült unió tizenkét csillaga.

Isten ostora lesújtott a hanyatló Nyugatra. Attila bevette a gallok kapuját. A franciák (Benzema, Pogba, Mbappé, Dembelé és a többi frank utód) arcán döbbenet. A barbár hun, a kegyetlen vérivó pogány. Gondolják ők.

A nyugati irtózás dacára mi évszázadok óta makacsul ragaszkodunk az összetartozáshoz. Nem röstelljük Hungáriát. Gyermekeinket Attilának, Csabának, Bendegúznak kereszteljük, beleírtuk őket a magyar és a székely himnuszba. Mert mi nem a nyugati krónikákból ismerjük a hunokat; nekünk ősi, kikezdhetetlen emlékeink vannak róluk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. július 05. 07:43
A Honfoglalástól vagy mosttól vissza 15 generáció? Mert Kézai krónikája is 1282-1285 között íródott. Majd 400 ! évvel késöbb!
Robur
2021. július 03. 13:51
A hunok nem egészen 100 év alatt eltűntek, te fasz!
Pelso j.
2021. július 03. 13:06
Hű, de izgi. Mellékesen: Ennek az írásnak mekkora jelentősége, gyakorlati haszna van a mai átlagember számára? Mennyi szavazatot tart meg/hoz jövőre a fidesznek? Mennyit lehet számlázni egy ilyenért?
AROON
2021. július 03. 06:09
Azért megnézném , ha anno nem István győz, német segítséggel (Már akkor is), hanem Koppány. Most milyen lenne az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!