Adóemelést szeretnél? Unod a családi adókedvezményt?

2020. december 21. 15:52

Szavazz az ellenzék közös listájára!

2020. december 21. 15:52
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok.hu

„Az ellenzéki önkormányzatok viselkedése, sajnos nagyon kevés kivétellel, megmutatja, hogy mire számíthatnánk, ha nyer az ellenzék. Budapest adóbevételei alig csökkentek ebben a katasztrofális járványos évben, mégsem próbált meg úgy tenni a fővárosi gyurcsányi bábszínház, hogy képes működtetni a fővárost. Nem kormányoznak, csak politizálnak, legfőképpen persze azért, mert annyira alkalmatlanok, hogy azt hiszik, a napi politizálás a kormányzás. Ősi baloldali-liberális toposz, hogyha baj van, adót kell emelni. Még sosem vált be ez, sőt általában az adóemeléstől alig vagy nem szokott nőni a teljes adóbevétel, de ez nem érdekli őket.

Az EU birodalmasodásával párhuzamosan egy harmadik »társadalmi erő« is megjelent Magyarországon, a külföldről finanszírozott, »civil szervezetek« világa, amelyekben jól képzett hivatásos forradalmárok küzdenek a birodalom céljaiért. És ezen célok között az első, hogy az EU magországainak multijai ne csak az ország szintjén, adózatlan nyereségként vihessenek ki pénzt tőlünk, hanem az EU állampolgári és vállalkozási szinten is adóztathasson Magyarországon. A Gyurcsány »Adóemelés« Ferenc vezetésével, nyilvánvalóan brüsszeli és nyílt társadalmi támogatással létrehozott közös ellenzéki lista fő célja a 2010 előtti állapotok visszaállítása. Egy olyan rendszerváltás, amelynek során visszaállítják a középosztály és a magyar kis és középvállalkozás ellenes adóztatási rendszert és visszakapcsolják a pénzszivattyúkat. A pár százezer bevándorló, akitől nyugaton meg akarnak szabadulni és a gendertörvények bevezetése csak hab lesz a tortán. A gyermekes, munkából élő családok azonnali 20-30 százalékos életszínvonal-csökkenéssel számolhatnak, és ha sikerül kihúzniuk Gyurcsányéknak a négy évet akkor az egész Magyarország a 2010 előtti időkben találhatja magát. Annak a rövidtávú lehetősége nélkül, hogy újra visszaszerezzük a nemzeti szuverenitásunkat.

Szomorú, hogy sokak számára a nemzeti szuverenitás már nem érték, de azt talán sok középosztálybeli ellenzéki szavazóval meg lehet értetni, hogy az ő jóléte a fedezet Gyurcsány »Adóemelés« Ferenc újabb országlására. Mert őket is megtanítják majd újra szegénynek lenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. december 22. 20:03
Hazudj még, vastagarcú. https://hvg.hu/gazdasag/20191116_A_Fidesz_8_eve_alatt_az_unios_atlag_duplajaval_nott_a_beszedett_ado https://www.policysolutions.hu/userfiles/elemzes/34/policy_solutions_huszonnyolc_uj_kozteher_2010_ota.pdf
Gépész53
2020. december 22. 18:22
Ócska populista rémísztgetés! Az "adóemelés" egyáltalán nem lenne szörnyű, ha mondjuk évi 20-25 milla feletti jövedelemnél 30-35% lenne a kulcs, cserében a minimálbér és környéki jövedelmek adómentessé válnának! A régi többkulcsos rendszernél sem a százalékok voltak problémásak, hanem a borzalmasan meghúzott adósávok!
jánosbácsi
2020. december 21. 21:44
Legyetek nagyon büszkék ha van mire. Magyarország az uniós országok között a harmadik legszegényebb ország. Matolcsy György A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetője a december 15-i Monetáris Tanács ülés után elmondta: a 2020-as az elmúlt száz év ötödik legrosszabb éve lesz a gazdaságban.
Aerion
2020. december 21. 19:03
Az ellenzék programja a lógó pöcs, amit csak tessék-lássék módon takargatnak fügefalevéllel, aminek a neve orbáneegygeci. Szóval, mert az orbánegygeci, ezért fizess több adót, fizess több rezsit, tartsd el a cigányokat, a betelepített niggerek és homoki nigger bűnözőket, tűrd el, hogy megaláznak a saját hazádban, higy megbasszák a feleséged, a gyereked, hogy átvágják a torkod, hogy megszűnik az életed, min t olyan, amit eddig éltél, és ne számíts arra, hogy bármi jobb lesz. Mert a zobárnegygeci. Ez a programjuk. És ha nem tetszik, mehetsz börtönbe, a kancigányok közé átnevelésre, felfrissítve a legújabb nigger gyilkosokkal, kaphatod a dzsenderpropagandát a gyereked képe közepibe, a transznemű óvó-valamit, és az oktatásban tanulhatod, hogy Lincoln ugyanúgy rasszista volt, mint Kossuth Lajos, mert egy fehérek lakta országot akart, ahelyett, hogy toleránsan helyet adott volna a sokszínűségnek. És nem döntöd le a szobrát Szent Istvánnak, aki ugye nem szent egy cseppet se, hiszen 30 éve tudjuk, hogy tetemcafat, vagy Kossutnak, Deáknak, Széchenyinek, náci vagy, múltba forduló fasiszta, és mehetsz a lecsóba örömködni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!