„Hála Istennek az isteni igazságosságért” – reagált a botrányt keltő algéria bokszoló a NOB döntésére

2024. augusztus 02. 10:46

A sportoló a Facebookon reagált.

2024. augusztus 02. 10:46
Boxing - Olympic Games Paris 2024: Day 6

Nyitókép: Richard Pelham/Getty Images

Ahogyan a Mandineren megírtuk, Hámori Luca a női ökölvívótorna 66 kilogrammos súlycsoportjának negyeddöntőjében azzal az Imane Heliffel találkozik, akit a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) a tesztoszteron- és nemi tesztekre hivatkozva kizárt a 2023-as világbajnokságról, mivel szervezetében kimutatták a férfiakra jellemző X- és Y-kromoszómát.

Ezt is ajánljuk a témában

A botrányt keltő sportoló reagált arra, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) csütörtökön este közleményben megvédte őt. „Mindenkinek joga van ahhoz, hogy mindenféle diszkriminációtól mentesen sportolhasson” – írta a bizottság.

Ezt is ajánljuk a témában

Hála Istennek az isteni igazságosságért” 

írta a bokszoló a Facebookon.

A sportoló posztját itt nézheti meg:

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ungváry Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Az a helyzet, hogy a keresztények társasága messze nem olyan tutyimutyi, mint amilyennek a liberálisok képzelik. Ungváry Zsolt írása.

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2024. augusztus 02. 19:26
„Mindenkinek joga van ahhoz, hogy mindenféle diszkriminációtól mentesen sportolhasson” Sportolni sportolhat, de csak a saját fajtájával versenyezhessen! Akkor ilyen alapon a paralimpián is indulhatnának egészséges emberek!
hatvanas
2024. augusztus 02. 17:07
Rohadjatok meg az igazságnak nevezett hazugságotokkal együtt! Nem kellene kiállni ellene!
connorj
2024. augusztus 02. 16:31
Már itt van az Istened: m.youtube.com/watch?v=XSeZDkRvuk8&t=10s&pp=ygUlYWhyaW1hbiBpbmthcm7DoWNpw7NqYSBhIGhhcm1hZGlrIMOpdg%3D%3D
connorj
2024. augusztus 02. 16:29
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!