Fogy az idő: ultimátumot adnak Dárdainak Berlinben

2024. január 15. 15:19

Ha nem hosszabbít szerződést, már télen csapatot válthat.

2024. január 15. 15:19

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő berlini Hertha BSC egyik legnagyobb tehetségének tartják a vezetőedző, Dárdai Pál 17 éves legkisebb fiát, Bencét, aki ebben az idényben mutatkozhatott be a Bundesliga 2-ben. Október végéig nyolc bajnoki meccsen 190 perc jutott neki, azóta viszont bokasérülése miatt egyetlen másodperc sem.

Ezt is ajánljuk a témában

A klubnál nyáron lejár a szerződése, egyelőre nem írta alá a hosszabbítást, így egyre több kérő szeme akad meg a tehetséges játékoson – többek között holland és olasz topcsapatok is felfigyeltek rá, de országon belül is van alternatíva, az élvonalban szereplő Borussia Mönchengladbach is magához láncolná a német korosztályos válogatottban szereplő Dárdai Bencét.

A téli felkészülést egyelőre nem végezheti a társaival, külön edz, de hamarosan újra teljes értékű edzésmunka várja. A szakemberek úgy látják, fiatal kora ellenére meghatározó játékosa lehet a klubnak, ha úgy határoz, marad a német fővárosban.

Amennyiben viszont nem ír alá, már télen távozhat, klubja ugyanis csak így látna belőle bárminemű transzferdíjat. Könnyen lehet, hogy az Ajax vagy a Milan csábítása miatt a klub vezetősége ultimátumot ad Dárdainak az átigazolási szezon vége előtt!

Mint ismert, a nemzeti csapat szempontjából a középső fiú, Dárdai Márton jövője kérdéses, sajtóinformációk szerint decemberben Marco Rossi személyesen egyeztetett a 21 éves játékossal a magyar válogatottságról.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Andreas Gora/dpa via AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helyrerakosgat
2024. január 15. 21:50
"azóta viszont bokasérülése egyetlen másodperc sem." Kérlek, vegyetek fel egy magyarul beszélő embert! Ne gyalázzátok már szakmányban a magyar nyelvet, bazmeg! Tényleg nem érzitek, hogy a nemzeti oldal zászlóshajója nem írhat ilyen slendriánul? Ilyen nyelvgyalázó módon? Meséljétek már el, hogy mitől vagytok különbek a hazaáruló 444-nél? FEJEZZÉTEK BE A NYELVGYALÁZÁST!!!
ravens01
2024. január 15. 17:28
Fogy az idő: ultimátumot adnak Dárdainak Berlinben Könnyen lehet, hogy ... a klub vezetősége ultimátumot ad Dárdainak az átigazolási szezon vége előtt! Cím és tartalom. Csak úgy itt hagyom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!