Jennifer Aniston kiakadt Trump alelnökjelöltjének „gyerektelen macskás nőkről” szóló megjegyzésén

2024. július 29. 19:01

J. D. Vance szerint az Egyesült Államokat „egy rakás gyerektelen macskás nő irányítja, akik boldogtalanok a saját életükkel és döntéseikkel”.

2024. július 29. 19:01

Nyitókép: Chris DELMAS / AFP

Donald Trump alelnökjelöltje, J. D. Vance komoly botrányt robbantott ki, amikor

az amerikai politikai élet több befolyásos női szereplőjét „gyerektelen macskás nőknek” nevezte.

Jennifer Aniston, az ismert amerikai színésznő azonnal reagált az Instagramon, élesen bírálva Vance megjegyzéseit. A bejegyzés csak 24 óráig volt elérhető, de az X-en több oldal is megosztotta, így a mai napig olvasható a színésznő reakciója.

Aniston kifejezte megdöbbenését, hogy egy potenciális alelnök ilyen kijelentést tett. Hozzátette: „Imádkozom, hogy a lánya elég szerencsés legyen ahhoz, hogy egyszer majd saját gyermeke lehessen.” Aniston különösen érzékeny a témára, 

mivel hosszú ideje nyíltan beszél saját termékenységi küzdelmeiről, beleértve a sikertelen mesterséges megtermékenyítési kísérleteket.

Vance korábbi, 2021-es megjegyzései kerültek újra reflektorfénybe, amelyekben a Fox News műsorvezetőjének, Tucker Carlsonnak azt mondta, hogy az 

Egyesült Államokat „egy rakás gyerektelen macskás nő irányítja, akik boldogtalanok a saját életükkel és döntéseikkel, ezért az egész országot boldogtalanná akarják tenni”

Példaként említette Kamala Harrist, Pete Buttigieget és Alexandria Ocasio-Cortezt, mondván, a demokraták jövőjét olyan emberek irányítják, akiknek nincsenek gyermekeik.

Aniston azzal is visszavágott, hogy Vance, aki ellenzi az abortuszt és a termékenységi kezeléseket, háromgyermekes apaként nem értheti meg azokat a küzdelmeket, amelyeken sok nő keresztülmegy. Hozzátette,

reméli, hogy Vance lánya nem kényszerül majd mesterséges megtermékenyítésre,

mivel Vance politikai álláspontja ezt is ellehetetlenítené számára.

A bejegyzés több helyen is elérhető:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. július 30. 21:45
Vancenek tökéletesen igaza van! Érzéketlen, tehetségtelen nők vannak fontos posztokon, és mi ad isten, tényleg nincs gyerekük, legtöbbjüknek!
Doki53
2024. július 30. 18:31
Egy baj van Aniston érvelésével, hogy nem róla, vagy róluk szól. A kivétel erősíti a szabályt.
spiltyu-2
2024. július 30. 13:50
manapság (az USA-ban különösen) sok nő 40 éves koráig vár a gyerekvállalással vagy azért mert a kerriert hajtja vagy azért mert jól érzi magát hogy könnyű szexre azonnal talál magas, jóképű, szexi pasikat magának... 40 felett aztán a magas, jóképű, szexi pasik eltűnnek és akkor kitalálja hogy mégis kellene gyerek, de azok a pasik akik ekkor még érdeklődnének azok nem tetszenek neki (hiszen az elmúlt 20+ évben magas, jóképű, szexi pasik jöttek, ezek meg már nem azok) és akkor marad a mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozás (aminek 40 felett is elég kicsi a sikerességi aránya) vagy a macska beszerzése... jó eséllyel egyikből sem lesz gyerek
betakentaur
2024. július 30. 07:38
Az orvosi okokat mindenki megérti, én minden ilyen beszélgetésnél meg is jegyzem, hogy tiszta legyen a sor, bár a túl későn elkezdett hókosz-pókuszolás finoman szólva szürke zóna ez ügyben. A többi pedig közönséges lustaság, önzőség és butaság. Társadalmi kérdéseknél nem is figyelek gyerektelenek véleményére - sajnálom, ez van - az első esetet leszámítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!