Verhofstadt Orbánnak: Az olyanok, mint te, 1956-ban az oroszokat támogatták

2022. november 06. 14:00

„Ők orosz imperialisták voltak, emlékszel?” – szögezte neki a kérdést Orbán Viktornak az EP-liberális képviselője. 

2022. november 06. 14:00
null

Guy Verhofstadt, liberális EP-képviselő ismét a Twitteren kritizálta Orbán Viktor.

„Ők orosz imperialisták voltak, emlékszel?” – szögezte neki a kérdést Orbán Viktornak az EP-liberális képviselője. Hozzátette: „Újra csinálják ezt Ukrajnában… és »ők« támogatást kapnak, akárcsak 1956-ban, olyan emberektől, mint te”.

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. november 07. 13:55
Az imperialisták ma Brüsszelben vannak meg Washingtonban. Azok törnek most a szuverenitásunkra és szabadságunkra, mint a szovjetek '56-ban. Élükön Verhofstadt-tal. Aki 1956-ban is az imperialisták kiszolgálója lett volna Magyarország és a magyar szuverenitás ellen, ahogy most is. De még az oroszokat is ő támogatja a kontraproduktív szankcióival, Európa helyett, ami a dolga lenne.
Vakfolt
2022. november 07. 09:41
Faszfej, te meg a kurva országod hol volt ötvenhatban? Lapítottatok mint az amcsik, csak a pofátok járt? Azt hiszed nem emlékszünk?
Csubaka
2022. november 07. 08:04
Hogy ez mekkora köchsög!!! Amikor Putyin számon kérte, hogy a NATO a Varsói Szerződés megszűnését követő fegyverzet korlátozási tárgyalásokon tett igérete ellenére mégis körül telepítette Oroszországot támaszpontjaival, a nagyon okos NATO vezéreknek az volt a válasza, hogy, azt nem Oroszországnak, hanem a Szovjetuniónak ígérték meg! Tehát akkor hogy is van ez az 56-al fogtündér? Akkor nem a Szovjetunió volt a tettes, hanem mégis az oroszok?
Hydra Esus
2022. november 07. 06:10
Csak a szokásos szarkavarás a degenerálttól. A hazai áruló csürhe pornója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!