„Magyarország hűséges szövetségese marad az Egyesült Királyságnak” – Orbán Viktor levélben gratulált Liz Trussnak

2022. szeptember 06. 10:09

A magyar kormányfő kiállt a brit-magyar szövetség megerősítése mellett.

2022. szeptember 06. 10:09
null

Levélben fejezte ki gratulációját Orbán Viktor miniszterelnök Liz Truss új brit kormányfőnek kedden – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Magyarország és az Egyesült Királyság kapcsolata hagyományosan szilárd alapokon áll, és kölcsönös tisztelet, közös érdekek és célok jellemzik – írta Orbán Viktor. Kiemelte: a jelenlegi kihívások miatt minden eddiginél fontosabbak a nemzetközi partnerségek, ezért a magyar kormány elkötelezett az Egyesült Királysággal történő együttműködés további erősítése mellett.

Magyarország hűséges szövetségese marad az Egyesült Királyságnak – szögezte le a miniszterelnök.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. szeptember 06. 15:47
Ez most rohadtul nem tetszett, Viktor! Mintha egy huberes irta volna meg a husegnyolatkozatat a huberuranak. Meg jo, hogy nem ugy koszontel el tole, hogy "Alazatos szolgaja - Orban Viktor. Tobb meltosagot...
roughneck
2022. szeptember 06. 12:01
Kicsit sokallom a cikornyat a taviratban, a "huseges" szot pedig kifejezetten gusztustalannak tartom. Ha rajtam mult volna, csak annyit irok: "Gratulalok miniszterelnoki kinevezesehez. Sok sikert kivanok a munkajahoz." Ennyi.
421ft
2022. szeptember 06. 11:11
A cigany ma is benyalt! Eddig se volt szovetseg a 2 orszag kozott, tolvaj cigany!
Micó
2022. szeptember 06. 10:51
Hihetetlen önuralma van.Nem győzök tanulni tőle. Én már 5 világháborút összehoztam volna, felindulásból. Nagyon tisztelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!