Victor Pontával magyaráztatja el a köztévé, mi az a Soros-hálózat

2017. április 13. 11:12

Soros Györgyről és a külföldi befolyásolási kísérletekről beszél a volt román szocdem kormányfő csütörtök este a magyar köztelevízió exkluzív interjújában.

2017. április 13. 11:12

Úgy tűnik, a bukott román kormányfőnek, hivatali ideje alatt Orbán Viktor hangos kritikusának már csak Budapesten osztanak lapot, miután pártja, a PSD burkoltan megfenyegette: ha így folytatja magánakcióit, kizárják.

Ponta csütörtök este fél kilenckor lesz látható az M1-en.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2017. április 16. 21:27
Utolsó csúsztatás ez a cikk. Victor Ponta izzig vérig román ember és román politikus. Itt románozhatunk, sajnálkozhatunk, de már 1918, 1944 megmutatta: (i) sokkal jobb politikusok, mint a magyarok (ii) mindegy, hogy jobboldali, vagy baloldali, első helyen Románia áll. Mihály tudta, hogy ha Antonescut bezárja bélyeggyűjteményének páncélszekrényébe: következménye a kommunizmus, trónja elvesztése... De Románia lebegett a szeme előtt. Lehet, hogy országuk döntő többségét lopták, de vigyáznak rá, szeretik. Bárcsak elmondható lenne e két utóbbi tulajdonság a magyarokra is. A cikk csúsztatás, hisz' azt Ponta nem Orbán Viktorért, Magyarországért mondta el, amit mondott, hanem önmagáért és Romániáért. Hát nem veszitek észre, hogy a CEU leginkább Erdélybe költözne át. No, az lenne a pokol és Magyarország, Románia egymásnak ugrasztásának a magasiskolája. A köztévé nem mondatott el semmit Pontával. Ha Ponta nem mondta volna el, akár 6-7 mingráns is megerőszakolhatta volna, akkor sem ejtett volna egy szót sem arról, amit szabad akaratából elmondott. A szöveget hallgatva, úgy érzem, még lenne más mondanivalója is....
nimród
2017. április 16. 10:19
Ponta az igazságot mondta ki Soros hálózatáról. Ezzel a sorosék által leginkább támadott magyar kormány és Fidesz mellett foglalt állást. Elemi és egyben európai érdek, hogy ezt minél több ország és politikus tegye. Eszement dolog, vagy Soros-pártiság, ebben a helyzetben Pontát kétszer is hangsúlyozta, hogy a Sapientia Egyetemet nem fenyegeti veszély. Amit persze mi is tudunk, de nem baj, ha Ponta is elmondta. Egyébként saját pártja aligha e miatt a nyilatkozat miatt akarja Pontát büntetni, hiszen véleményével Ponta nem áll egyedül pártja vezetőségében.
választópolgár
2017. április 13. 22:51
Pont a victort kellett idehívnia viktornak.
OrangeOrder
2017. április 13. 22:48
mint egy muzsikus cigány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!