Egy fegyveres palesztin lövöldözött Jeruzsálemben

2016. október 09. 16:22

Nyolc embert sebesített meg egy fegyveres palesztin Jeruzsálemben, ketten közülük a kórházban meghaltak. Az egyik áldozat egy 60 éves asszony, a másik egy 30 éves rendőr.

2016. október 09. 16:22

Lövöldözés tört ki Jeruzsálemben vasárnap. Egy fegyveres palesztin nyolc embert sebesített meg, közülük ketten a kórházban belehaltak sérüléseikbe. Az áldozatok között egy rendőr is van - derül ki az Euronews tudósításából. 

„Egy idős nő a merénylő áldozata, Jeruzsálem nyílt utcáján végzett vele a férfi, akit motoros járőreink vettek üldözőbe. Rájuk ugyancsak tüzet nyitott, kollégáink visszalőttek és végül megölték a terroristát” – közölte Micky Rosenfeld, az izraeli rendőrség szóvivője.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2016. október 11. 18:25
"Egy fegyveres palesztin nyolc embert sebesített meg, közülük ketten a kórházban belehaltak sérüléseikbe" Talán azt kifogásolta, hogy Jeruzsálemet Izrael örök és oszthatatlan fővárosának deklarálták.
thymian
2016. október 10. 10:38
Németországban pedig végre elkapták a chemnitzi szírt. Az nem hír, mert Izrael olyan közel van. Nem érdekel, zabálják fel egymást, két hasonló karakterű népség.
Strassnoff Ignác
2016. október 09. 22:59
"Egy fegyveres palesztin lövöldözött Jeruzsálemben" Próbált volna egy fegyvertelen lövöldözni! Zseniális firkász...
Text adósság
2016. október 09. 21:26
Lövöldözés az nem szokott kitörni, kitörni a béke szokott, vagy az ablak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!