Fókusz

2023. február 21. 23:27

2022 volt a legnehezebb, 2023 lesz a legveszélyesebb év a rendszerváltás óta – fogalmazott évértékelőjében Orbán Viktor a Várkert Bazárban február 18-án. A miniszterelnök hangsúlyozta, két ellenség leselkedik ránk: a háború és az infláció. „Ha Magyar­országot meg akarjuk óvni, ha békés életet akarunk magunknak, csak egyetlen választásunk marad: az orosz–ukrán háborúból ki kell maradni” – szögezte le. A kormányfő a tavalyi választásról szólva kijelentette, „a baloldalnak azt kellene meg­értenie, hogy a győzelemhez nem elég a sok millió dollár és a befolyásos pártfogók”, a jövőt illetően pedig nagy ívű vidék­fejlesztési koncepciót vázolt fel. „A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen” – nyomatékosította Orbán Viktor, utalva a tanárasszisztens nagy port kavaró botrányára, majd jelezte, „nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant”, Magyarországon kell lennie Európa leg­szigorúbb gyermekvédelmi rendszerének.

2023. február 21. 23:27
null

Orbán: 2022 volt a legnehezebb, 2023 lesz a legveszélyesebb év a rendszerváltás óta

„Két ellenség leselkedik ránk: a háború és az infláció” – mondta évértékelőjében a miniszterelnök, aki hosszan beszélt a háború megítéléséről, David Pressmannről és a jövőbeni tervekről is.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!