Amikor egy fenyegetés valósággá válik

2022. november 22. 21:37

Kontra
Facebook
Az EB olyan szerkesztőségeknek ad tetemes összegeket, amelyek mind kötődnek Soros György európai médiabirodalmához.

„Amikor egy fenyegetés valósággá válik…

Ursula von der Leyen az olasz választások előtt azzal fenyegette meg az olasz polgárokat, hogy amennyiben rosszul voksolnak, úgy olyan eszközöket vetnek be Olaszország ellen, mint amilyenekkel Lengyelországot és Magyarországot próbálják földre gyűrni.

A fenyegetés lényegi tartalma tulajdonképpen az uniós források visszatartására vonatkozott, azonban vannak még eszközei a progresszív hálózatnak.

Il Corriere della Sera: Ursula von der Leyen megfenyegette az olaszokat

 

Ilyen többek között a médiatámogatás.

A V4NA cikkéből kiderült, az Európai Bizottság olyan szerkesztőségeknek ad tetemes összegeket, amelyek mind kötődnek valamilyen módon Soros György európai médiabirodalmához. Magyarországon többek között ilyen a Lakmusz és a 444, amelyek a francia AFP-vel működnek együtt abban, hogy milliós finanszírozásból hiteltelenítsék a jobboldali politikusokat.

A Lakmusz tényellenőrző portálnák kizárólag balliberális újságírók dolgoznak, illetve olyan személyek, akik tagjai a progresszív hálózatnak. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva csak a jobboldali intézményeken, politikusokon próbálnak fogást találni.

Ne feledjük, hogy a Korányi Dávid által vezetett Action for Democracy a törvénytelen magyarországi pártfinanszírozás mellett Olaszországban is jelen van. Valószínűleg ott is feltűnnek majd valamelyik baloldali formáció támogatóiként.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés