Egy bankház mindenek felett

2022. október 01. 07:21

Korányi Dávid szinte minden egyes – döntően globalista szervezeteknél betöltött – pozíciójában megtalálhatjuk a Gyuri bácsihoz vezető szálakat.

2022. október 01. 07:21
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Nemrég a Karc FM rádió Civil Kör című műsorában voltam vendég, s a témák között szerepelt Márki-Zay Péter vallomása arról, hogy a mozgalma a választások előtt megalakult Action for Democracy nevű alapítványtól kapott hatalmas pénzügyi támogatást az Egyesült Államokból, még a választások után, júniusban is, a teljes összeg pedig megközelítheti a kétmilliárd forintot.

A Magyar Nemzet jóvoltából arra is fény derült, hogy ezt az alapítványt bizonyos Korányi Dávid vezeti, aki – rengeteg fontos nemzetközi megbízatása mellett – éppenséggel Karácsony Gergelynek is a külpolitikai főtanácsadója volt. De az alapítványt támogatja nagyon sok fontos globalista és liberális személyiség, köztük Kati Marton is, aki szoros és jó kapcsolatot ápol Soros Györggyel és fiá­val, Alexander Sorossal. (Nemrég Schiffer András ecsetelte alaposan az alapítványhoz kötődő díszes globalista társaságot.)

A műsorban azt próbáltam részletezni, hogy Korányi Dávid szinte minden egyes – döntően globalista szervezeteknél betöltött – pozíciójában megtalálhatjuk a Gyuri bácsihoz vezető szálakat, nem beszélve arról, hogy Korányi Dávid Bajnai Gordon – és persze Gyurcsány Ferenc – embere, előbbi kormányában is külpolitikai tanácsadó volt, Bajnainál pedig szakállamtitkár. Bajnai Gordon egyik legfontosabb tulajdonsága pedig az, hogy ezer szálon kötődik Gyuri bácsihoz, többek között a Külkapcsolatok Európai Tanácsában (ECFR), de számos más projektben működtek már együtt.”

Kiemelt kép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. október 01. 16:23
"Korányi Dávid szinte minden egyes – döntően globalista szervezeteknél betöltött – pozíciójában megtalálhatjuk a Gyuri bácsihoz vezető szálakat." Szinte minden egyes magyar állami hatóságnál betöltött vezető pozícióban megtalálhatjuk a Viktorkához vezető szálakat.
vicomt
2022. október 01. 16:12
Tolkien,mintha a jővöbe látott volna.Az amcsik és az eu.talpnyalók az orkok.Ki az Aragorn???
Lajoss
2022. október 01. 14:37
Tomcsi,a milliókat havonta felveszed még a Sándor-palotában?
budapesti
2022. október 01. 13:34
"...egy bankház mind fölött, egy bankház kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik