Antsi megtért: „Mától Orbán lokálpatrióta lábai előtt heverek”

2022. augusztus 19. 10:28
„Nem érdekel a nyugati érdekeket szolgáló libsi hazaáruló csürhe” – jelentette be az énekesnő.

Úgy tűnik, Antsiban maradandó károkat okozott az ellenzék által keltett csalódás. Péntek reggel közösségi oldalán ugyanis bejelentette követőinek, hogy „megtért”.

Nem érdekel a nyugati érdekeket szolgáló libsi hazaáruló csürhe, mától Orbán lokálpatrióta lábai előtt heverek”.

Állítása szerint „észérvek alapján” tért meg, és mint fogalmazott, „ilyen okos államfő nem lesz soha, ha ő nem lesz”.

 Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 154 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

NEKI IS LESZ ARANY ROLEX ÓRÁJA NEMSOKÁRA....

Khmmmm!

Tizenhárom év börtönre ítélték Kína egyik leggazdagabb, öt éve eltüntetett emberét Korrupcióban és hűtlen kezelésben bűnösnek találta, és 13 év börtönbüntetésre ítélte a sanghaji bíróság Hsziao Csian-hua kínai-kanadai kettős állampolgárságú milliárdost - derül ki a bíróság pénteki közleményéből. A tájékoztatás szerint az üzletember beismerte bűnösségét. A vádak szerint mások mellett kormánytisztviselőknek adott ingatlanokat és részvényeket annak érdekében, hogy elkerülje a pénzügyi ellenőrzést. A bíróság emellett mintegy 55 milliárd jüannyi (3 ezer milliárd forint) bírságot szabott ki az üzletember tulajdonában álló Tomorrow Holding befektetési vállalatra, magát Hsziaót pedig 6,5 millió jüan (382 millió forint) megfizetésére kötelezte. Hsziao Csian-hua a szárazföldi Kína egyik leggazdagabb üzletemberének számított, s jó kapcsolatokat ápolt a Kínai Kommunista Párttal is, de 2017-ben eltűnt egy hongkongi szállodából. Eltűnését találgatások övezték. A kínai hatóságok éveken át nem adtak információt hollétéről, bár öt évvel ezelőtt nem is voltak jogosultak eljárni Hongkongban, melynek Peking - az "egy ország, két rendszer" elve alapján - nagyfokú autonómiát ígért.
(MTI)

10 év a Mekdönciben, időnként némi plakátragasztás, ha jön a nagy szerelem, gyermekvállalás, és egész hiteles a dolog. Politizálni csak azután.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés