A britek az ukránok között osztanák szét a lefoglalt orosz vagyont

2022. július 04. 07:23

Liz Truss külügyminiszter szerint ez rendben vagy így.

2022. július 04. 07:23
null

Liz Truss, az Egyesült Királyság külügyminisztere a múlt héten parlamenti képviselőknek azt mondta, hogy támogatja az ötletet, hogy a kormány lefoglalhatja az Egyesült Királyságban lévő befagyasztott orosz vagyont, és eloszthatja azokat az ukrajnai háború áldozatai között − írta meg az Index a Guardian tudósítása alapján.

Ahogy elmondta, „támogatom a koncepciót. Alaposan vizsgáljuk a lehetőségeket. Kanadában éppen most fogadtak el erről egy jogszabályt. Ezen a kérdésen a Belügyminisztériummal és a Pénzügyminisztériummal közösen dolgozunk, de

Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2022. július 04. 17:14
Oszt a jogállamisággal meg mi lesz? Vagy hoztok olyan törvény, hogy valakik vagyonát a származása okán elveszitek? Ilyen már volt, de nektek nem tetszett.
khomeini
2022. július 04. 16:18
sose gondoltam volna, hogy egyszer a briteknek ilyen életveszélyesen ostoba külügyminiszterük lesz
Rugo
2022. július 04. 12:27
ez a nő elmebeteg
remi
2022. július 04. 11:13
Nem gondoltam volna nemrég, hogy a seggbuta analénácskánál van még lejjebb. Aztán kiderült, miazhogy, nagyonis. Amúgy ez nem lopás lesz/lenne, hanem nyíltszíni rablás. Az úgynevezett "nemzetközi jog" (1. pont: az usákoknak mindig igaz van: 2. pont: minden más esetben 1-es pont) szerint SEM indokolható semmivel, dehát ezek ezt már csak utóbbi években megjátszották többször is, pl. lefoglalták és ellopták Venezuela aranykészletét, lefoglalták és ellopták az afgán nemzeti bank teljes külföldi vagyonát, de ott van kadhafi esete killeri klingonnal és még sorolhatnám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik