Amber Heard nem akar fizetni Johnny Deppnek, fellebbezett a döntés ellen

2022. július 4. 12:17
A színésznő jogi csapata 43 oldalban érvel amellett, miért nem Deppnek kellett volna megnyernie a pert.

Amber Heard jogi csapata indítványt nyújtott be a bírósághoz, amellyel azt szeretnék elérni, hogy helyezzék hatályon kívül a Johnny Depp által nemrég megnyert rágalmazási per ítéletét, és töröljék a 10 milliós kártérítést, amelyet a színésznőnek ki kell fizetnie – írja a Guardian.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a színésznő nem fog megbékélni a döntéssel, amely szerint bűnösnek mondták ki abban, hogy szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét. Most ügyvédei be is nyújtották azt a 43 oldalas dokumentumot, amelyben többek közt

azzal érvelnek, hogy az ítélet nem tükrözi azt, amit a bizonyítékok mutatnak, Deppnek csupán elméleti síkon sikerült bizonyítania állításait.

Emellett azt is állítják, hogy az egyik esküdt nem volt megfelelően átvilágítva, a születési dátuma nem stimmelt a dokumentációban, így nem is feltétlenül lehetett volna az esküdtszék tagja.

Depp vezető ügyvédje már reagált a fellebbezés hírére, Ben Chew azt nyilatkozta, hogy pont ilyesmire számítottak, legfeljebb kicsit hosszabb lett a beadvány, ám ettől nem lett lényegre törőbb. A lap szerint kevés esély van arra, hogy bíróságon kívül egyezzenek meg a felek annak ellenére, hogy Depp jogi csapata korábban utalt arra, hogy a színész lemondana a neki fizetett kártérítésről, azonban Heard láthatóan tovább harcol volt férje ellen.

Fotó: MTI/EPA/Reuters/Evelyn Hockstein

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A rágalmazási ügyek nagyon fontosak, különösen Magyarország számára, ahol sok hülye nyugodtan hagyja magát megrágalmazni.

Bajod addig nincs, amíg nem téged rágalmaznak.

Azt is mondta, hogy mivel etetnek. Ne szépítsd a dolgot. Rágjad, amit kaptál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés