Így kampányolt az Európa Tanács emberi jogi biztosa az ellenzék mellett

2022. január 16. 7:57
Végül Varga Judit szólt, a biztos pedig cserélte a képet.

Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa rövid Twitter-közleményben adott hangot a gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatos aggályainak. Kifejtette, hogy

„a magyar kormánynak fel kell hagynia az LMBTI-személyek emberi jogainak tárgyiasításával és gyengítésével.”

Mindezt egy olyan képpel tette, amelyen – többek között – szerepelt Kerpel-Fronius Gábor, Fekete-Győr András, Cseh Katalin valamint Berg Dániel, momentumos politikusok.

Varga Judit így reagált

„Újabb nyomásgyakorlásnak lehettünk szemtanúi, miután Dunja Mijatović, az Európa Tanács emberi jogi biztosa közleményben adott hangot a gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatos aggályainak.

Tette mindezt egy magyar ellenzéki pártokat támogató képpel…

Ezúton szeretnénk megkérni Mijatović asszonyt, mint Európa egyik elismert és szakmai szervezetének biztosát, hogy ne képviseljen pártérdekeket és elfogult ideológiai álláspontokat.

Úgy tűnik, sokaknak nem tetszik, hogy a magyar emberek demokratikus úton mondhatják el véleményüket a gyermekek neveléséről és bármit bevetnek azért, hogy befolyásolni tudják a szavazás eredményét.

Ne hagyjuk ezt neki! Védjük meg a gyermekek és szülők jogait!”

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudatosítani kell - mert így tisztességes - minden parazita ügynök, akik törvénytelen (döntően Soros) alapítványi pénzekből tartják el magukat - a helyszínen, bírósági tárgyalás nélkül, kiiktatható lesz, teljesen törvényesen.
Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa, Soros x-edik brüsszeli embere ugyanúgy, mint magyarországi parazitatársai.

Akik most az LMBTQ-t pártolják, azok egykor az antiszemitizmus ellen voltak, már Izrael bírálatát is annak vették. Ahogyan mára ettől elfordultak, átfordultak, úgy találnak majd újabb ideológiát az LMBTQ helyett is.

Természetesen Idióta.

Rizsacsökkentés?

Célszerű lenne olyan nyelvet használnod, amit szélesebb körben értenek. Csak, hogy ne magadban kelljen beszélni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés