Jakab Orbánnak: Önnél alkalmasabb embert én sem találnék erre a feladatra

2021. december 6. 13:30
Ugyanis a Jobbik elnök szerint a kormányfőt „a maffia fejévé” választották novemberben.

A parlament előző héten indult ülésének ötödik, egyben zárónapja délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődött.Ezt követően a kérdésekre másfél óra, az azonnali kérdésekre pedig további hatvan perc áll rendelkezésre. Az azonnali kérdések órája 13:48-kor kezdődött.

Az első csörte Jakab Péter és Orbán Viktor között zajlott. A Jobbik elnöke gratulált Orbánnak, hogy a Fidesz-kongresszuson megválasztották „a maffia fejévé”. „Önnél alkalmasabb embert én sem találnék erre a feladatra” – tette hozzá Jakab, aki ezután azzal vádolta a kormányfőt, hogy lehallgatja politikai ellenfeleit, és gyengíti a forintot. Jakab szerint vendégmunkásokat telepítenek az országba, hogy letörjék a béremelésért folytatott küzdelmet.

Az ülésvezető, még mielőtt megadta volna a válaszlehetőséget Orbán Viktornak, tisztességes hangsúly használatára kérte Jakab Pétert.

Jakab szerint az elmúlt tíz évben nem történt változás az életszínvonalban. Ezután burkoltan elmebajosnak nevezte a miniszterelnököt, amire már az Országgyűlés elnökének kellett rendre utasítania a jobbikos politikust.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab egy bukott lúzer, aki mocskolódással aljas és primitív viselkedéssel kompenzálja az erkölcstelenségét, ostobaságát, korlátozottságát.
Szóval egy pitiáner gyurcsány-báb.

Mi van jakab azzal a jakab-kormánnyal, amiről pár hónapja még hangosan a tv-ben álmodoztál, sőt biztos voltál benne.

Jakab! Menj a lakásmunkahelyedre és lenyugszol .

Spenótot főzött neki az asszony...

Sanszos.

A mindenkori magyar politika abszolút mélypontja.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az azonnali kérdések órájában baloldali képviselők felvetéseire reagált. Jakab Péternek (Jobbik) adott válaszában elmondta: „nézzen körül, hogy akikkel együtt ül, azok vették el a 13. havi nyugdíjat, és egy havi fizetést, valamint 10 százalék feletti munkanélküliséget csináltak, ők vágták meg a családtámogatási rendszert, és ők csalták devizahitelbe a cslaádokat. Mi mentettük ki őket” – fogalmazott. Hozzátette: a mostani minimálbérből pontosan kétszer annyi benzint lehet vásárolni, mint az Ön szövetségeseinek az idejében.

ENNYI.

Megnéztem a videót. Nagy suttyó vagy te petruska.
Lobogtatod a kis papírodat, amire felírtad a pár mondatos marhaságaidat, amit 2 napig gyakorolsz miközben Orbánt kritizálod, hogy felírja a papírra, amit válaszolni akar.

Nem értesz semmihez, csak a személyeskedés megy és a sértegetés.

A videó alatt sok lelkes Jakab Petrának "tapsoló" hasonló tapló lelkendezik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés